JÍDELNÍ LÍSTEK  26. týden 2021

                                             František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

   Pondělí:           Hovězí vývar s těstovinou *1,3,6,7,9

   28.6.2021        A: Segedinský guláš Speciál, houskový knedlík *1,3,7

                           B: Krůtí prsa na slanině, kulatá rýže, salát*1

                           C: Bulgur s kuřecím masem a olivami, salát *1

                           D: Čočkový salát s červenou cibulkou a balkánským sýrem, pečivo*1,7                                                                           

                    Výběr: Kuřecí plátek se šunkovým vejcem, smažené hranolky *1

                                                                                    

               

 

Úterý:               Květáková polévka*1,3,6,7,9

29.6.2021         A: Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, salát*1,3,7

                         B: Telecí na kmíně, semolinové těstoviny, salát*1

                         C: Bramborové šišky s mákem, čaj s citronem*1

                         D: Těstovinový salát Godzila (kuřecí maso, fazolky, zelenina, olivy)*1                             

        Výběr: Hovězí kostky se zeleninou, rýžové nudle *1

              

 

 

Středa:             Fazolová polévka*1,3,6,7,9

30.6.2021        A: Karlovarský kotouč, dušená rýže, salát *1

                        B: Bramborový guláš s uzeninou, chléb *1

                        C: Penne s houbami a chilli*1

                        D: Zeleninová miska se smaženým rybím filé, pečivo*1,3,4

                 Výběr: Smažený vepřový Olomoucký řízek (tvarůžky), vařené brambory*1,7

                       

 

 

Čtvrtek:          Selská polévka*1,3,6,7,9

1.7.2021         A: Středočeská krkovička, vařené brambory, salát*1

                       B: Kuřecí prsa na rožni, kulatá rýže, salát*1

                       C: Šumajstr (fazole, kroupy, česnek), opečená klobása, chléb, okurek *1

                       D: Zeleninová miska s pařížským salátem, pečivo*1,3,7,9,10

                Výběr: Krůtí měšec s husími játry, jasmínová rýže *

                      

 

 

Pátek               Hovězí vývar s játrovou rýží a nudlemi*1,3,6,7,9    

2.7.2021          A: Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík *1,3

                        B: Jahodový táč, čaj s citronem *1,3,7

                        C: 2 ks vařená vejce, koprová omáčka, vařené brambory *1,3,7

                        D: Zeleninová miska s pikantní kuřecí směsí, pečivo *1                    

                 Výběr: Krkovička Barbecue, americké brambory, dressing 1000 ostrovů *1,3,7,10

                      

 

       

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

         Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

         Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

         Oběd zkonzumovat do 12,30 hod 

         www.stravovanimarcanik.cz      

                                                                        

                                                                        JÍDELNÍ LÍSTEK  25. týden 2021

                                             František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

   Pondělí:           Drůbeží vývar s těstovinou *1,3,6,7,9

   21.6.2021        A: Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík *1,3,7,9

                           B: Těstoviny zapečené s kuřecím masem a houbami, salát*1,7,3

                           C: Bulgur s kuřecím masem a zeleninou *1

                           D: Šopský salát s olivami, pečivo*1,7                                                                           

                    Výběr: Kuřecí plátek v nivové omáčce s kousky šunky, krokety *1,7

                                                                                    

               

 

Úterý:               Kapustová s rýží*1,3,6,7,9

22.6.2021         A: Smažený sekaný řízek se sýrem, vařené brambory, salát*1,3,7

                         B: Hovězí kostky na pepři, vařené těstoviny, salát*1,6

                         C: Ovocný táč, čaj s citronem*1,3,7

                         D: Těstovinový salát s nivou v jogurtové omáčce *1,7                             

        Výběr: Kuřecí plátek s pikantní masovou směsí, americké brambory *1

              

 

 

Středa:             Bramborová polévka*1,3,6,7,9

23.6.2021        A: Pečené kuře, dušená rýže, salát *1

               B: Vepřová pečeně na česneku a zázvoru, vařené brambory, salát *1

                        C: Brokolicové penne s houbami a smetanou*1,7

                        D: Ledový salát s tuňákem a vejcem, pečivo*1,3,4

                 Výběr: Farářovo tajemství, vařené brambory*1,7

                       

 

 

Čtvrtek:          Drůbková polévka*1,3,6,7,9

24.6.2021       A: Uherský vepřový plátek, vařené brambory*1

                       B: Kuřecí prsíčka na hlívě ústřičné, kulatá rýže, salát*1

                       C: Cizrnová kaše, 2 ks vařená vejce, chléb, salát *1,3

                       D: Brokolicový salát s kuřecím masem, pečivo*1,3

                Výběr: Kuřecí steak s pečenými žampiony a grilovanou zeleninou *

                      

 

 

Pátek               Frankfurtská s bramborem*1,3,6,7,9    

25.6.2021        A: Maso dvou barev, kulatá rýže, salát *1

                        B: Tvarohové taštičky s jahodovou náplní, čaj s citronem *1,3,7

                        C: Vepřové kostky v kapustě, vařené brambory *1

                        D: Salát Coleslaw s česnekovým kuřecím stehýnkem, chléb *1                    

                 Výběr: Kořeněná panenka, smažené hranolky, kečup *1

                      

 

       

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

         Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

         Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

         Oběd zkonzumovat do 12,30 hod 

         www.stravovanimarcanik.cz