Jídelníčky

Jídelní lístek ke stažení 17. týden

15.04.2019 06:50

Jídelní lístek 17.týden 2019 www.pdf (33598)

Jídelní lístek ke stažení 16. týden

08.04.2019 07:06

Jídelní lístek 16.týden 2019 www.pdf (33508)

GDPR

30.05.2018 09:12

Při uskutečnění objednávky zákazník souhlasí se zpracováním osobních údajů  pro účely vedení účetnictví v zákonném rozsahu.

 


 

 

                  

 

 

 

 

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 17. týden 2019

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ

22.4.2019

 

 

 

Úterý: Skotská polévka*1,3,6,7,9

23.4.2019 A: Uzená kýta, sterilované zelí, houskový knedlík *1,3

B: Špagety po Uhlířsku, salát*1,3,7

C: Jáhly s červenou čočkou a kuřecím masem, salát*1

D: Zeleninová miska s nivou a olivami, pečivo*1,7

Výběr: Kuřecí plátek v nivové omáčce s kousky šunky, smažené hranolky*7

 

 

 

Středa: Zeleninová polévka*1,3,6,7,9

24.4.2019 A: Vepřový řízek Ondráš, bramborová kaše, salát*1,3,7

B: Vídeňský hovězí guláš, houskový knedlík *1,3

C: Koláč s lesním ovocem a máslovou drobenkou, čaj s citronem *1,7,3

D: Těstovinový salát Godzila (kuřecí maso, fazolky, zelenina, olivy), dressing*1,7

Výběr: Kuřecí prsa plněná anglickou a sušenými švestkami, jasmínová rýže *1

 

 

 

 

Čtvrtek: Čočková polévka *1,3,6,7,9

25.4.2019 A: Šunkový kuřecí závitek, dušená rýže, salát*1

B: Vepřová pečeně, hrášek s mrkví, vařené brambory *1,7

C: Gnocchi s listovým špenátem a kuřecím masem *1,3,7

D: Brokolicový salát s kuřecím masem, pečivo*1,7

Výběr: Valašský vepřový plátek, vařené brambory s petrželkou, tatarská omáčka*1,3,7,10

 

 

 

 

Pátek: Slepičí vývar s masem a nudlemi*1,3,6,7,9

26.4.2019 A: Hovězí krk na červeném víně, bramborový knedlík*1,3

B: Taštičky s tvarohovou náplní, čaj s citronem*1,3,7

C: Smažená brokolice, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

D: Zeleninová miska se smaženým vepřovým řízečkem, pečivo*,1,3

Výběr: Mix špíz, smažené hranolky, kečup*1

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

www.stravovanimarcanik.cz

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 16. týden 2019

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Kuřecí vývar s fazolovými lusky a drobením*1,3,6,7,9

15.4.2019 A: Debrecínská vepřová pečeně, vařené těstoviny *1

B: Krůtí prsa v křenové omáčce, houskový knedlík*1,3,7

C: Zapečené brambory s houbami, zeleninou a uzeným sýrem, salát*1,3,7

D: Zeleninová miska se sázeným vejcem, pečivo*1,3

Výběr: Kuřecí Pffepfer steak, smažené hranolky, kečup*

 

 

 

 

Úterý: Italská polévka*1,3,6,7,9

16.4.2019 A: Smažené kuřecí placky, bramborová kaše, salát*1,3,7

B: Přírodní vepřový plátek na kmíně, kulatá rýže, salát*1

C: Jablkový závin v listovém těstíčku, čaj s citronem*1,3,7

D: Cizrnový salát se šunkou a zeleninou, pečivo *1

Výběr: Dušené hovězí kostky na zelenině, rýžové nudle *1,6

 

 

 

 

Středa: Hovězí vývar s nudlemi*1,3,6,7,9

17.4.2019 A: Svíčková na smetaně, houskový knedlík*1,3,7,9,10

B: Vepřová pečeně, šťouchané brambory s cibulkou, salát *1,7

C: Cizrnové karbenátky s mrkví a sýrem, zelný salát s křenem *1,7

D: Sýrový salát s ovocem, pečivo*1,7

Výběr: Smažené trio sýrů, vařené brambory, tatarská omáčka *1,3,7,10

 

 

 

 

Čtvrtek: Frankfurtská s bramborem *1,3,6,7,9

18.4.2019 A: Pečené kuře, dušená rýže s kukuřicí, salát*1

B: Povidlový táč, čaj s citronem *1,3,7

C: Smažené sýrové karbenátky s celerem, vařené brambory, tatarská omáčka *1,3,7,10

D: Zeleninová miska s pikantními vepřovými nudličkami, pečivo*1,3

Výběr: Marinovaný vepřový plátek, zeleninový kuskus*1

 

 

 

 

Pátek: VELKÝ PÁTEK

19.4.2019

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

www.stravovanimarcanik.cz