JÍDELNÍ LÍSTEK   48. týden 2020

                                             František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

  

    Pondělí:         Hovězí vývar s těstovinou*1,3,6,7,9

   23.11.2020      A: Vepřová pečeně v křenové omáčce, houskový knedlík*1,3,7

                           B: Pizza TOSCANA*1,7,3

                           C: Kari bulgur se zeleninou a kuřecím masem*1

                           D: Zeleninová miska a mix sýrů, pečivo*1,7

                     Výběr: Kuřecí plátek se slaninovou kukuřicí, krokety*

                         

 

                         

Úterý:              Dršťková z hlívy ústřičné*1,3,6,7,9

24.11.2020       A: Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, salát*1,3,7

                         B: Dančí špalíčky na smetaně, houskový knedlík*1,3,7,9,10

                         C: Zapečené těstoviny s tvarohem a meruňkami, sypané cukrem, čaj s citronem*1,7

                         D: Zeleninová miska s vajíčkovým salátem, pečivo*1,3,10                                                         

         Výběr: Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

             

 

 

Středa:             Uzená s krupkami*1,3,6,7,9

25.11.2020       A: Bramborové knedlíky plněné uzeným, sterilované zelí*1

               B: Hovězí zadní na houbách, semolinové těstoviny *1

                        C: TIVOLI (penne, kuřecí maso, jablka, zelenina)*1

                        D: Těstovinový a zeleninový salát s krabím masem*1,2,4,14

                 Výběr: Krůtí měšec plněný husími játry, jasmínová rýže*1

                      

 

 

Čtvrtek:          Masová krémová polévka*1,3,6,7,9

26.11.2020     A: Vepřová pečeně, dušený špenát, vařené brambory*1,3,7

                       B: Náchodská krůtí prsa plněná listovým špenátem a sýrem, kulatá rýže, salát*1,7

                       C: Cossoulet (fazole, vepřové a kuřecí maso, klobása), chléb*1

                       D: Těstovinový salát s kuřecími kostkami na kari s broskví*1

                Výběr: Cibulové kotlety, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

                      

 

 

Pátek              Zelná s klobásou*1,3,6,7,9

27.11.2020     A: Maso dvou barev, dušená rýže, kompot*1

                      B: Bavorské vdolečky s tvarohem, čaj s citronem*1,3,7

                      C: Kuřecí prsíčka na rožni, dýňové zelí, vařené brambory*1

                      D: Zeleninová miska s barevným kuřecím špízem, dressing, pečivo*1,7

               Výběr: Krkovička Barbecue, americké brambory, dressing 1000 ostrovů*1,7

                     

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

         Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

         Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

         Oběd zkonzumovat do 12,30 hod 

         www.stravovanimarcanik.cz        

 

                                                                                                              JÍDELNÍ LÍSTEK   49. týden 2020

                                             František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

  

    Pondělí:         Kuřecí vývar s těstovinou*1,3,6,7,9

   30.11.2020     A: Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík*1,3,7,9,10

                          B: Krůtí játra se žampiony, bramboráčky, salát*1,7,3

                          C: Jáhly s červenou čočkou a kuřecím masem, salát*1

                          D: Šopský salát s olivami a balkánským sýrem, pečivo*1,7

                   Výběr: Kuřecí prsíčka zapečená s Tyrolskou šunkou, vařené brambory*

                          

 

                         

Úterý:              Kmínová s vejcem*1,3,6,7,9

1.12.2020         A: Smažené rybí filé, bramborový salát s majonézou*1,3,7,4,9,10

                         B: Halušky se zelím a uzeným masem*1

                         C: Bramborové šišky s mákem, čaj s citronem*1

                         D: Sýrový salát s vlašskými ořechy, pečivo*1,7                                                         

         Výběr: Selská krkovička se slaninou a cibulí, americké brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

              

 

 

Středa:             Havířská fazolačka*1,3,6,7,9

2.12.2020        A: Přírodní kuřecí závitek (uzenina, vejce, okurek), dušená rýže, salát*1,3

               B: Vepřová kýta na víně a kořenové zelenině, bramborová kaše *1,7

                        C: Ostravská bulka 2 ks (vepřové, klobása, kečup)*1

                        D: Zeleninový salát s fazolovými lusky, cizrnou a kuřecím masem na gyrosu,

                             dressing, pečivo*1,7

                 Výběr: Smažené řízečky z vepřové panenky, vařené brambory*1,3

                       

 

 

Čtvrtek:          Drůbková polévka*1,3,6,7,9

3.12.2020       A: Kuřecí medailonky na rožni, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

                       B: Vídeňský hovězí guláš, houskový knedlík*1,3

                       C: Květákový nákyp s nivou a vejcem, vařené brambory*1,3,7

                       D: Zeleninová miska s vlašským salátem, pečivo*1,3,7,10

                Výběr: Kuřecí steak s pečenými žampiony a grilovanou zeleninou*

                      

 

 

Pátek              Kvasnicová polévka*1,3,6,7,9

4.12.2020      A: Masové kuličky v rajské omáčce, houskový knedlík*1,3

                      B: Tvarohové knedlíky s jahodovou náplní, čaj s citronem*1,3,7

                      C: Cmunda po Kaplicku (bramborák, uzené, zelí)*1

                      D: Salát Coleslaw s pečeným kuřecím stehýnkem, pečivo*1,9

               Výběr: Kuřecí katův šleh, smažené  krokety*1,3

                     

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

         Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

         Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

         Oběd zkonzumovat do 12,30 hod 

         www.stravovanimarcanik.cz