Jídelníčky

Jídelní lístek ke stažení 51. týden

09.12.2019 07:28

Jídelní lístek 51.týden 2019 www.pdf (33001)

Jídelní lístek ke stažení 50.týden

02.12.2019 07:23

Jídelní lístek 50.týden 2019 www.pdf (33713)

GDPR

30.05.2018 09:12

Při uskutečnění objednávky zákazník souhlasí se zpracováním osobních údajů  pro účely vedení účetnictví v zákonném rozsahu.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 51. týden 2019

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Kuřecí vývar s fazolovými lusky a drobením* 1,3,6,7,9

16.12.2019 A: Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík*1,3,7

B: Špagety po uhlířsku (vejce, šunka, sýr, smetana), salát*1,7

C: Čínské nudle s fazolkami a nivovou omáčkou*1,7

D: Zeleninová miska s vařeným vejcem a černými olivami, pečivo*1,3

Výběr: Kuřecí prsíčka Hawai, vařené brambory*1,7

 

 

 

Úterý: Francouzská polévka*1,3,6,7,9

17.12.2019 A: Smažené rybí filé, bramborový salát s majonézou *1,3,4,9,10

B: Zbojnická hovězí pečeně, zeleninová tarhoňa*1

C: Koláč s lesním ovocem, čaj s citronem*1,3,7

D: Čočkový salát s uzeným jazykem, pečivo*1

Výběr: Smažené trio sýrů, vařené brambory, tatarská omáčka*1,10,3,7

 

 

 

Středa: Bramborová polévka*1,3,6,7,9

18.12.2019 A: Kuře Kung-Pao, dušená rýže, salát*1,8,6

B: Vepřová pečeně, dušený špenát, bramborový knedlík*1,3,7

C: Penne s houbami a chilli *1

D: Vajíčkový salát s pórkem, pečivo*1,3,7

Výběr: Kuřecí prsa plněná anglickou a sušenými švestkami, jasmínová rýže*1

 

 

 

Čtvrtek: Drůbková polévka*1,3,6,7,9

19.12.2019 A: Vepřová pečeně na černém pivě, bramborová kaše, salát*1

B: Dijonská kuřecí prsíčka, kulatá rýže, kompot*1,10

C: Smažená kukuřice se šunkou, pečivo *1

D: Těstovinový salát s kuřecími kostkami v jogurtu*1,3,7

Výběr: Selská krkovička se slaninou a cibulí, vařené brambory, kečup*1

 

 

 

 

Pátek: Hovězí vývar s játrovými nočky*1,3,6,7,9

20.12.2019 A: Fazolový guláš s uzeným masem, chléb*1

B: Povidlový táč, čaj s citronem *1,7,3

C: Vepřové kostky v kapustě, vařené brambory*1

D: Zeleninová miska se smaženým vepřovým řízečkem, pečivo*1,3,7

Výběr: Kuřecí katův šleh, smažené hranolky *1

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 50. týden 2019

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Risi-bisi* 1,3,6,7,9

9.12.2019 A: Vepřový guláš s cibulkou, houskový knedlík*1,3

B: Rizoto s králičím masem, sypané uzeným sýrem, salát*1,7

C: Bramborovo krupicové pirohy s pravou ovčí brynzou, opečená slanina, salát*1,3,7

D: Zeleninová miska s pařížským salátem, pečivo*1,3,7,9,10

Výběr: Kuřecí prsíčka v medové marinádě, vařené brambory*1

 

 

 

Úterý: Pórková s vejcem*1,3,6,7,9

10.12.2019 A: Smažený sekaný řízek se sýrem, bramborová kaše, salát *1,3,7

B: Kuřecí prsíčka na hlívě ústřičné, kulatá rýže, salát*1

C: Tvarohové knedlíky s kousky meruněk, čaj s citronem*1,3,7

D: Indonéský kuřecí salát (těstoviny, ananas, houby)*1,3

Výběr: Smažená uzená sýrová rolka, vařené brambory, tatarská omáčka*1,10,3,7

 

 

 

Středa: Hrstková polévka*1,3,6,7,9

11.12.2019 A: Provensálská kuřecí prsíčka, dušená rýže*1

B: Lovecká sekaná, bramborový salát s vejcem*1,3,9,10

C: 2 ks bulka Gyros, (kuřecí maso, zelenina) *1

D: Zeleninová miska se smaženým rybím filé, pečivo*1,3,7,4

Výběr: Hovězí líčka na víně, šťouchané brambory s cibulkou*1

 

 

 

Čtvrtek: Cibulačka*1,3,6,7,9

12.12.2019 A: Staročeská vepřová krkovička, vařené brambory, ďábelská omáčka*1,3,7,10

B: Šunkový kuřecí závitek, hrášková rýže, salát *1

C: Sojové maso s houbami a fazolovými lusky, vařené brambory*1,6

D: Středomořský cizrnový salát, pečivo*1

Výběr: Kuřecí steak s pečenými žampiony a grilovanou zeleninou*1

 

 

 

Pátek: Slovácká polévka*1,3,6,7,9

13.12.2019 A: Debrecínská vepřová pečeně, těstovinová vřetýnka*1

B: Bavorské vdolečky s tvarohem, čaj s citronem *1,7,3

C: 2 ks vařená vejce, koprová omáčka, vařené brambory*1,3,7

D: Zeleninová miska se smaženým kuřecím řízečkem, pečivo*1,3,7

Výběr: Barevné kuřecí a vepřové nudličky, smažené hranolky *1

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

www.stravovanimarcanik.cz