JÍDELNÍ LÍSTEK 15. týden 2020

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Hrachová polévka* 1,3,6,7,9

6.4.2020 A: Vepřová plec a la bažant, dušená rýže, salát*1

B: Pizza TOSCANA (s vepřovým masem a sýrem)*1,7,3

C: Penne s houbami a chilli*1

D: Vegetariánský salát (sýr, steril. kukuřice, hrášek, feferony), pečivo*1,7

Výběr: Kuřecí prsíčka se šunkou a sýrem, smažené hranolky *7

 

 

 

 

Úterý: Zeleninová polévka*1,3,6,7,9

7.4.2020 A: Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, salát *1,3,7

B: Jelení špalíčky na červeném víně, semolinové penne*1

C: Tvarohové knedlíky s kousky meruněk, čaj s citronem*1,3,7

D: Těstovinový salát s kuřecími kostkami na kari s broskví *1

Výběr: Kuřecí prsa plněná slaninou a sušenými švestkami, jasmínová rýže*1

 

 

 

 

Středa: Slepičí vývar s masem a nudlemi *1,3,6,7,9

8.4.2020 A: Moravský vrabec, červené zelí, houskový knedlík*1,3

B: Šunkový kuřecí závitek, kulatá rýže, kompot*1

C: Staročeský šoulet (hrách, kroupy), uzené, chléb, okurek*1

D: Zeleninová miska se smaženými krabími tyčinkami, pečivo*1,7,3,4,2,14

Výběr: Vepřový plátek s kachními játry, vařené brambory *1

 

 

 

 

Čtvrtek: Česneková s bramborem*1,3,6,7,9

9.4.2020 A: Bretaňské fazole, klobás na rožni, chléb, okurek*1

B: Bramborové šišky plněné mákem, čaj s citronem*1,3

C: Smažená brokolice, vařené brambory, tatarská omáčka *1,7,3,10

D: Zeleninová miska s kuřecí čínou, pečivo*1

Výběr: Mix špíz, americké brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

 

 

 

 

Pátek: STÁTNÍ SVÁTEK

10.4.2020

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

www.stravovanimarcanik.cz

 

 

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 16. týden 2020

                                             František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

     Pondělí:          STÁTNÍ SVÁTEK

     13.4.2020

 

 

 

Úterý:             Uzená s krupkami*1,3,6,7,9

14.4.2020       A: Uzené maso vařené, sterilované zelí, houskový knedlík *1,3

                       B: Špagety po uhlířsku se smetanou a vejcem, salát*1,3,7

                       C: Jáhly s červenou čočkou a kuřecím masem, salát*1

                       D: Zeleninová miska s vařenými vejci a olivami, pečivo *1,3

                Výběr: Kuřecí Katův šleh, smažené hranolky*1

                      

 

 

              

Středa:             Francouzská polévka  *1,3,6,7,9

15.4.2020       A: Smažené rybí filé, bramborová kaše, salát*1,3,4,7

                       B: Vepřové výpečky, vařené těstoviny, salát*1

                       C: Švestkový táč, čaj s citronem*1,3,7

                       D: Sýrový salát s ovocem, pečivo*1,7

                Výběr: Hovězí nudličky na hořčici, jasmínová rýže *1,10

                      

                      

 

                     

Čtvrtek:           Drůbková polévka*1,3,6,7,9

16.4.2020       A: Klatovský vepřový závitek (šunka, vejce, okurek), dušená rýže, salát*1,3

                       B: Kuřecí prsíčka Radegast, houskový knedlík*1,3,7

                       C: Houbové rizoto sypané sýrem, salát *1,7

                       D: Barevný těstovinový salát s kuřecí čínou

                Výběr: Vepřový řízek smažený v kukuřičné strouhance, vařené brambory s petrželkou*1,3

                      

                      

 

                      

Pátek:             Kuřecí vývar s těstovinou*1,3,6,7,9     

17.4.2020       A: Velikonoční sekaná, bramborový salát s majonézou*1,3,9,10

                       B: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, čaj s citronem*  1,3,7          

                       C: Arančina čočka, chléb*1

                       D: Zeleninová miska se smaženým uzeným sýrem, pečivo*1,3,7

                Výběr: Kuřecí prsíčka s pikantní masovou směsí, americké brambory*

                      

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

         Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

         Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

         Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

          www.stravovanimarcanik.cz