Jídelníčky
JÍDELNÍ LÍSTEK 27. týden 2022
František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104
Pondělí: SANITÁRNÍ DEN
4.7.2022
Úterý: STÁTNÍ SVÁTEK
5.7.2022
Středa: STÁTNÍ SVÁTEK
6.7.2022
Čtvrtek: Uzená s krupkami*1,3,6,7,9
7.7.2022 A: Uzené maso vařené, nové zelí, houskový knedlík*1,3
B: Kuřecí plátek v nivové omáčce, kulatá rýže, salát*1,7
C: Sójové maso s fazolovými lusky, kulatá rýže*1,6
D: Zeleninová miska s uzeným sýrem, pečivo*1,7
Výběr: Kuřecí katův šleh, smažené hranolky*1,10
Pátek: Zelná s klobásou*1,3,6,7,9
8.7.2022 A: Smažený vepřový řízek, vařené brambory, salát*1,3
B: Rýžový nákyp s meruňkami, čaj s citronem*1,3,7
C: Bulgur s kuřecím masem a zeleninou, salát*1
D: Šopský salát s balkánským sýrem, pečivo*1,7
Výběr: Hovězí nudličky na hořčici, jasmínová rýže*1,10,6
Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,
8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši
Jídelní lístek sestavil: František Marcaník
Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková
Oběd zkonzumovat do 12,30 hod
JÍDELNÍ LÍSTEK 26. týden 2022
František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104
Pondělí: Kuřecí vývar s těstovinou*1,3,6,7,9
27.6.2022 A: Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík*1,3,7,9
B: Krůtí játra se žampiony, kulatá rýže, salát*1
C: Kuskus s kuřecím masem a zeleninou, salát*1
D: Čočkový salát s uzeným masem, pečivo*1
Výběr: Lázeňský kuřecí řízek, vařené brambory*1,7
Úterý: Zeleninová se zapraženou krupicí*1,3,6,7,9
28.6.2022 A: Smažená kuřecí prsíčka, vařené brambory, salát *1,3,7
B: Rizoto z telecího masa, sypané uzeným sýrem, salát*1,7
C: Bramborové šišky plněné mákem, čaj s citronem*1,7,3
D: Vajíčkový salát s pórkem, pečivo*1,7,3
Výběr: Kančí ragů se švestkami a perníkem, gnocchi*1
Středa: Houbový vývar s těstovinou *1,3,6,7,9
29.6.2022 A: Vepřová pečeně, dušený špenát, bramborový knedlík*1,3,7
B: Dijónská kuřecí prsíčka, kulatá rýže*1,10
C: Zapečené těstoviny se zeleninou, hlívou a sýrem, salát*1,7
D: Barevný těstovinový salát s vepřovou čínou*1,7
Výběr: Kuřecí prsíčka s baby karotkou a hráškem *
Čtvrtek: Masový krém*1,3,6,7,9
30.6.2022 A: Staročeská krkovička, dušená rýže, salát*1
B: Kuřecí prsíčka na bylinkách, vařené brambory, salát*1
C: Cizrnová kaše, 2 ks vařená vejce, chléb, salát*1,3
D: Zeleninová miska s rybím filé na másle, pečivo*1,4,7
Výběr: Smažená uzená sýrová rolka, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10
Pátek: Hovězí vývar s játrovou rýží a nudlemi*1,3,6,7,9
1.7.2022 A: Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, vařené těstoviny*1,3
B: Povidlový táč, čaj s citronem*1,3,7
C: Bretaňská zelenina, 2 ks vařená vejce, vařené brambory*1,3,7
D: Zeleninová miska s pečeným kuřecím stehýnkem, pečivo*1
Výběr: Krkovička Barbecue, americké brambory*1,10,6
Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,
8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši
Jídelní lístek sestavil: František Marcaník
Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková
Oběd zkonzumovat do 12,30 hod