JÍDELNÍ LÍSTEK  9. týden 2021

                                             František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

   Pondělí:          Hovězí vývar s rýží a hráškem*1,3,6,7,9

   1.3.2021         A: Hanácký vepřový plátek, houskový knedlík*1,3,7,9,10

                          B: Kuřecí maso na kmíně, kulatá rýže, salát*1

                          C: Gnocchi s vejci a slaninou, salát*1,3

                          D: Zeleninová miska s vařenými vejci a černými olivami, pečivo*1,3

                   Výběr: Lázeňský kuřecí řízek, smažené hranolky*1,7

                          

 

                         

Úterý:                Pórková s vejcem*1,3,6,7,9

2.3.2021           A: Kuřecí rošťáci, bramborová kaše, červené zelí s jablky*1,3,7

                         B: Halušky se zelím a uzeným masem*1

                         C: Bramborové šišky s mákem, čaj s citronem*1,3,7

                         D: Těstovinový a zeleninový salát s krabím masem *1,2,4,14                                                

         Výběr: Krůtí měšec plněný husími játry, jasmínová rýže *1

              

 

 

Středa:             Bramborová polévka*1,3,6,7,9

3.3.2021          A: Srbské rizoto sypané sýrem, salát *1,7

                        B: Domácí sekaná, bramborový salát s majonézou *1,3,7,9,10

                        C: Bulgur s houbami a červenou cibulkou, salát*1

                        D: Caesar salát s kuřecím masem, dressing, pečivo*1,10,7

                 Výběr: Vepřová panenka v pepřové omáčce, americké brambory, kečup*1,10

                       

 

 

Čtvrtek:          Krupicová s vejcem*1,3,6,7,9

4.3.2021         A: Vepřová plec po Olšavsku, vařené brambory, okurek*1,10

                       B: Kuřecí prsíčka na hlívě ústřičné, kulatá rýže, salát*1

                       C: Pizza Hawai (s ananasem)*1,3,7

                       D: Drůbeží salát z hájovny, pečivo*1,7,3,9

                Výběr: Kuřecí hamburger 2 ks *1,3,7,10

                      

 

 

Pátek              Hovězí vývar s játrovými nočky a nudlemi*1,3,6,7,9

5.3.2021        A: Námořnické hovězí maso, vařené těstoviny*1,3

                      B: Kynuté knedlíky plněné ovocem, sypané tvarohem, čaj s citronem*1,3,7

                      C: 2 ks vařená vejce, fazolky na smetaně, vařené brambory*1,3,7

                      D: Zeleninová miska se smaženým vepřovým řízečkem, pečivo*1,3,7

               Výběr: Krkovička medvědí tlapa, smažené hranolky*1

                      

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

         Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

         Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

         Oběd zkonzumovat do 12,30 hod 

         www.stravovanimarcanik.cz       

 

                                                                                     JÍDELNÍ LÍSTEK  10. týden 2021

                                             František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

   Pondělí:          Kmínová s vejcem*1,3,6,7,9

   8.3.2021         A: Cikánská vepřová pečeně, houskový knedlík*1,3

                          B: Krůtí guláš se sýrem a hráškem, kulatá rýže*1,7

                          C: Zapékané brambory s houbami a balkánským sýrem, salát*1,3,7

                          D: Zeleninová miska se smaženými kalamárovými kroužky, pečivo*1,3,2,4,14

                   Výběr: Kuřecí prsíčka s baby karotkou a kukuřicí*

                          

 

                         

Úterý:                Rajčatová s rýží*1,3,6,7,9

9.3.2021           A: Vepřový řízek Ondráš, bramborová kaše, salát*1,3,7

                         B: Hovězí kostky na pepři, semolinové těstoviny, salát*1

                         C: Koláč s lesním ovocem a máslovou drobenkou, čaj s citronem*1,3,7

                         D: Brokolicový salát s kuřecím masem, pečivo *1,3                                                

         Výběr: Marinovaná vepřová panenka, jasmínová rýže  *1

              

 

 

Středa:             Čočková polévka*1,3,6,7,9

10.3.2021        A: Hejtmanský měšec, dušená rýže, salát *1

               B: Babiččino tajemství (uzené v bramboráku), červené zelí *1,3,7

                        C: 2 ks bulka s kuřecím masem a zeleninou*1

                        D: Sýrový salát s ovocem, pečivo*1,7

                 Výběr: Selská krkovička s cibulí a slaninou, smažené hranolky, kečup*1

                       

 

 

Čtvrtek:          Hovězí vývar s těstovinou*1,3,6,7,9

11.3.2021       A: Vepřová pečeně, slaninková kapusta, vařené brambory*1

                       B: Dijonská kuřecí prsíčka, kulatá rýže*1,10

                       C: Bramborovo krupicové pirohy s pravou ovčí brynzou v sýrové omáčce*1,3,7

                       D: Zeleninová miska s kuřecím masem v cornflakes*1,7,3

                Výběr: Smažená krůtí prsíčka, vařené brambory s petrželkou *1,3

                      

 

 

Pátek              Frankfurtská s bramborem*1,3,6,7,9

12.3.2021      A: Šunkofleky s uzeným masem, salát*1,3,7

                      B: Tvarohové taštičky s jahodovou náplní, čaj s citronem*1,3,7

                      C: Pangasius ve vinném těstíčku, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,4,10

                      D: Zeleninová miska s pikantní kuřecí směsí, pečivo*1

               Výběr: Smažené trio sýrů, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

                     

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

         Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

         Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

         Oběd zkonzumovat do 12,30 hod 

         www.stravovanimarcanik.cz

.