Jídelníčky
JÍDELNÍ LÍSTEK 9. týden 2021
František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104
Pondělí: Hovězí vývar s rýží a hráškem*1,3,6,7,9
1.3.2021 A: Hanácký vepřový plátek, houskový knedlík*1,3,7,9,10
B: Kuřecí maso na kmíně, kulatá rýže, salát*1
C: Gnocchi s vejci a slaninou, salát*1,3
D: Zeleninová miska s vařenými vejci a černými olivami, pečivo*1,3
Výběr: Lázeňský kuřecí řízek, smažené hranolky*1,7
Úterý: Pórková s vejcem*1,3,6,7,9
2.3.2021 A: Kuřecí rošťáci, bramborová kaše, červené zelí s jablky*1,3,7
B: Halušky se zelím a uzeným masem*1
C: Bramborové šišky s mákem, čaj s citronem*1,3,7
D: Těstovinový a zeleninový salát s krabím masem *1,2,4,14
Výběr: Krůtí měšec plněný husími játry, jasmínová rýže *1
Středa: Bramborová polévka*1,3,6,7,9
3.3.2021 A: Srbské rizoto sypané sýrem, salát *1,7
B: Domácí sekaná, bramborový salát s majonézou *1,3,7,9,10
C: Bulgur s houbami a červenou cibulkou, salát*1
D: Caesar salát s kuřecím masem, dressing, pečivo*1,10,7
Výběr: Vepřová panenka v pepřové omáčce, americké brambory, kečup*1,10
Čtvrtek: Krupicová s vejcem*1,3,6,7,9
4.3.2021 A: Vepřová plec po Olšavsku, vařené brambory, okurek*1,10
B: Kuřecí prsíčka na hlívě ústřičné, kulatá rýže, salát*1
C: Pizza Hawai (s ananasem)*1,3,7
D: Drůbeží salát z hájovny, pečivo*1,7,3,9
Výběr: Kuřecí hamburger 2 ks *1,3,7,10
Pátek Hovězí vývar s játrovými nočky a nudlemi*1,3,6,7,9
5.3.2021 A: Námořnické hovězí maso, vařené těstoviny*1,3
B: Kynuté knedlíky plněné ovocem, sypané tvarohem, čaj s citronem*1,3,7
C: 2 ks vařená vejce, fazolky na smetaně, vařené brambory*1,3,7
D: Zeleninová miska se smaženým vepřovým řízečkem, pečivo*1,3,7
Výběr: Krkovička medvědí tlapa, smažené hranolky*1
Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,
8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši
Jídelní lístek sestavil: František Marcaník
Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková
Oběd zkonzumovat do 12,30 hod
www.stravovanimarcanik.cz
JÍDELNÍ LÍSTEK 10. týden 2021
František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104
Pondělí: Kmínová s vejcem*1,3,6,7,9
8.3.2021 A: Cikánská vepřová pečeně, houskový knedlík*1,3
B: Krůtí guláš se sýrem a hráškem, kulatá rýže*1,7
C: Zapékané brambory s houbami a balkánským sýrem, salát*1,3,7
D: Zeleninová miska se smaženými kalamárovými kroužky, pečivo*1,3,2,4,14
Výběr: Kuřecí prsíčka s baby karotkou a kukuřicí*
Úterý: Rajčatová s rýží*1,3,6,7,9
9.3.2021 A: Vepřový řízek Ondráš, bramborová kaše, salát*1,3,7
B: Hovězí kostky na pepři, semolinové těstoviny, salát*1
C: Koláč s lesním ovocem a máslovou drobenkou, čaj s citronem*1,3,7
D: Brokolicový salát s kuřecím masem, pečivo *1,3
Výběr: Marinovaná vepřová panenka, jasmínová rýže *1
Středa: Čočková polévka*1,3,6,7,9
10.3.2021 A: Hejtmanský měšec, dušená rýže, salát *1
B: Babiččino tajemství (uzené v bramboráku), červené zelí *1,3,7
C: 2 ks bulka s kuřecím masem a zeleninou*1
D: Sýrový salát s ovocem, pečivo*1,7
Výběr: Selská krkovička s cibulí a slaninou, smažené hranolky, kečup*1
Čtvrtek: Hovězí vývar s těstovinou*1,3,6,7,9
11.3.2021 A: Vepřová pečeně, slaninková kapusta, vařené brambory*1
B: Dijonská kuřecí prsíčka, kulatá rýže*1,10
C: Bramborovo krupicové pirohy s pravou ovčí brynzou v sýrové omáčce*1,3,7
D: Zeleninová miska s kuřecím masem v cornflakes*1,7,3
Výběr: Smažená krůtí prsíčka, vařené brambory s petrželkou *1,3
Pátek Frankfurtská s bramborem*1,3,6,7,9
12.3.2021 A: Šunkofleky s uzeným masem, salát*1,3,7
B: Tvarohové taštičky s jahodovou náplní, čaj s citronem*1,3,7
C: Pangasius ve vinném těstíčku, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,4,10
D: Zeleninová miska s pikantní kuřecí směsí, pečivo*1
Výběr: Smažené trio sýrů, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10
Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,
8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši
Jídelní lístek sestavil: František Marcaník
Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková
Oběd zkonzumovat do 12,30 hod
.