Jídelníčky

Jídelní lístek ke stažení 4. týden

13.01.2020 07:51

Jídelní lístek 4. týden 2020 www.pdf (33083)

Jídelní lístek ke stažení 3. týden

06.01.2020 06:56

Jídelní lístek 3. týden 2020 www.pdf (33010)

GDPR

30.05.2018 09:12

Při uskutečnění objednávky zákazník souhlasí se zpracováním osobních údajů  pro účely vedení účetnictví v zákonném rozsahu.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 3. týden 2020

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Kuřecí vývar s těstovinou* 1,3,6,7,9

13.1.2020 A: Segedinský guláš Speciál, houskový knedlík*1,3,7

B: Kuřecí prsíčka v sýrové omáčce, kulatá rýže, kompot*1,7

C: Bulgur s houbami a zeleninou*1

D: Zeleninová miska s vegetarián salátem, pečivo*1,7

Výběr: Kuřecí prsíčka zapečená s anglickou slaninou, vařené brambory*1

 

 

 

Úterý: Rajčatová s rýží*1,3,6,7,9

14.1.2020 A: Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, salát *1,3,7

B: Námořnické hovězí maso, vařené těstoviny*1,3

C: Tvarohové knedlíky s borůvkovou náplní, čaj s citronem*1,3,7

D: Těstovinový a zeleninový salát s krabím masem*1,2,4,14

Výběr: Telecí kýta špikovaná baby karotkou, vařené brambory*1

 

 

 

Středa: Fazolová polévka*1,3,6,7,9

15.1.2020 A: Moravský kuřecí závitek, dušená rýže, salát*1

B: Vepřové výpečky, vařené těstoviny, salát*1

C: Klobásová pizza s feferonkami *1,3,7

D: Zeleninová miska s pařížským salátem, pečivo*1,3,7,10

Výběr: Vepřová panenka se smetanovo houbovou omáčkou, americké brambory*1,7

 

 

 

Čtvrtek: Masový krém*1,3,6,7,9

16.1.2020 A: Vepřová pečeně na česneku a rozmarýnu, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

B: Mexické kuřecí soté, kulatá rýže*1

C: Šumajstr (fazole, kroupy, česnek), opečená klobása, chléb, okurek *1

D: Sýrový salát s vlašskými ořechy, pečivo*1,7

Výběr: Smažená krůtí prsíčka, vařené brambory*1,3,7

 

 

 

Pátek: Kulajda*1,3,6,7,9

17.1.2020 A: Dalmátské čufty, houskový knedlík*1,3,7

B: Bramborové šišky plněné mákem, čaj s citronem*1,3

C: Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka *1,3,7,10

D: Zeleninová miska se smaženým rybím filé, pečivo*1,3,7,4

Výběr: Myslivecké hovězí nudličky, jasmínová rýže*1

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

www.stravovanimarcanik.cz

 

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 4. týden 2020

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Francouzská polévka* 1,3,6,7,9

20.1.2020 A: Valašský vepřový plátek, houskový knedlík*1,3,7,9,10

B: Pizza se šunkou a žampiony*1,3,7

C: Kuskus s brokolicí a sýrem, salát*1,7

D: Zeleninová miska se šunkovým vejcem, pečivo*1,3

Výběr: Kuřecí prsíčka s drůbežími játry, smažené hranolky*1

 

 

 

Úterý: Brokolicová s vejcem*1,3,6,7,9

21.1.2020 A: Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou *1,3,7,9,10

B: Halušky se zelím a uzeným masem*1,3

C: Švestkový táč, čaj s citronem*1,3,7

D: Těstoviny s nivou v jogurtové omáčce*1,7

Výběr: Smažená uzená sýrová rolka, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

 

 

 

Středa: Hrstková polévka*1,3,6,7,9

22.1.2020 A: Pečené kuře, dušená rýže, salát*1

B: Rybí filé Orly, bramborová kaše, salát*1,3,4,7

C: Penne s kuřecím masem a pórkem *1

D: Znojemský fazolový salát (vejce, steril. okurky, majonéza), pečivo*1,3,7,10

Výběr: Dušené hovězí s kousky zeleniny, rýžové nudle*1

 

 

 

Čtvrtek: Drůbeží krém se zeleninou*1,3,6,7,9

23.1.2020 A: Asijské masové kuličky, vařené brambory, ďábelská omáčka*1,3,7,10

B: Kuřecí medailonky na rožni, kulatá rýže, salát*1

C: Sojové maso s houbami, vařené brambory, salát *1,6

D: Zeleninová miska se salátem Orient (šunka, kečup, steril. žampiony), pečivo*1

Výběr: Tortilla s kuřecím masem a ledovým salátem*1,3,7

 

 

 

Pátek: Česneková s bramborem*1,3,6,7,9

24.1.2020 A: Mexická pánev, klobás na rožni, chléb, okurek*1

B: České buchty plněné povidly, čaj s citronem*1,3,7

C: Smetanové brambory zapékané s kuřecím masem, okurek *1,3,7

D: Kuřecí salát s ovocem a zakysanou smetanou, pečivo*1,7

Výběr: Krkovice Barbecue, smažené hranolky, kečup*1

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

www.stravovanimarcanik.cz