Jídelníčky

Jídelní lístek ke stažení 9.týden

17.02.2020 07:08

Jídelní lístek 9. týden 2020 www.pdf (33457)

Jídelní lístek ke stažení 8. týden

10.02.2020 07:32

Jídelní lístek 8. týden 2020 www.pdf (33329)

GDPR

30.05.2018 09:12

Při uskutečnění objednávky zákazník souhlasí se zpracováním osobních údajů  pro účely vedení účetnictví v zákonném rozsahu.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 9. týden 2020

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Fazolová polévka* 1,3,6,7,9

24.2.2020 A: Cikánská vepřová pečeně, dušená rýže*1

B: Pizza s kuřecím masem a kukuřicí*1,3,7

C: Brambory zapečené s brokolicí, smetanou a sýrem, salát*1,3,7

D: Šopský salát s olivami, pečivo*1,7

Výběr: Kuřecí prsíčka Bílá paní (broskev, sýr), smažené hranolky *1,7

 

 

 

Úterý: Italská polévka*1,3,6,7,9

25.2.2020 A: Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, salát *1,3,7

B: Svíčková Stroganov, tarhoňa*1,6

C: Domácí buchty plněné tvarohem, čaj s citronem*1,3,7

D: Indonéský těstovinový salát (kuřecí maso, ananas, zelenina, rozinky, kari)

Výběr: Telecí kýta na bylinkách, vařené brambory*1

 

 

 

Středa: Kuřecí vývar s fazolovými lusky a drobením*1,3,6,7,9

26.2.2020 A: Koprová omáčka, 2 ks vařená vejce, houskový knedlík*1,3,7

B: Uzená kýta vařená, bramborová kaše, salát*1,7

C: TIVOLI (penne, kuřecí maso, zelenina, jablka)*1

D: Salát se sýrem a uzenáčem, pečivo*1,3,4,7

Výběr: Vepřová kapsa plněná žampiony a pórkem, divoká rýže*1

 

 

 

Čtvrtek: Francouzská polévka*1,3,6,7,9

27.2.2020 A: Vepřová pečeně, dušený špenát, bramborový knedlík*1,3,7

B: Kuřecí prsíčka na Řecký způsob, kulatá rýže*1

C: Cizrnová kaše, 2 ks vařená vejce, chléb, okurek *1,3

D: Zeleninová miska se smaženým rybím filé, pečivo*1,3,4

Výběr: Kančí ragů se švestkami a perníkem, bramborový knedlík*1,3

 

 

 

Pátek: Valašská kyselica*1,3,6,7,9

28.2.2020 A: Hrachová kaše s cibulkou, hložecká klobása, chléb, okurek*1

B: Tvarohové knedlíky plněné lískooříškovou náplní, čaj s citronem*1,3,7

C: Římský hrášek (se šunkou), vařené brambory *1

D: Kuřecí salát s ovocem a jogurtem, pečivo*1,7

Výběr: Pfepffer steak, americké brambory, tatarská omáčka*1,7,3,10

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

www.stravovanimarcanik.cz

 

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 8. týden 2020

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Kuřecí vývar s těstovinou* 1,3,6,7,9

17.2.2020 A: Selská vepřová pečeně, sterilované zelí, houskový knedlík*1,3

B: Těstoviny zapečené s kuřecím masem, grilovanou zeleninou a sýrem, salát*1,3

C: Gnocchi se slaninou a vejci, salát*1,3

D: Čočkový salát s červenou cibulkou a balkánským sýrem, pečivo*1,7

Výběr: Kuřecí prsíčka v řeckém jogurtu, smažené hranolky *1,7

 

 

 

Úterý: Pórková s vejcem*1,3,6,7,9

18.2.2020 A: Kuřecí rošťáci, bramborová kaše, salát *1,3,7

B: Telecí na kmíně, kulatá rýže, salát*1,6

C: Meruňkový táč, čaj s citronem*1,3,7

D: Vajíčkový salát s pórkem, pečivo*1,3,7

Výběr: Srnčí na červeném víně, gnocchi*1

 

 

 

Středa: Čočková polévka*1,3,6,7,9

19.2.2020 A: Provensálská kuřecí prsíčka, dušená rýže*1

B: Bramborový guláš s uzeninou, chléb*1

C: Bramborovo krupicové pirohy s pravou ovčí brynzou, opečená slanina s cibulkou, salát*1,7,3

D: Ledový salát s tuňákem a vejcem, pečivo*1,3,4

Výběr: Sedlčanská smažená kapsa (plněná hermelínem), vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

 

 

 

Čtvrtek: Boršč*1,3,6,7,9

20.2.2020 A: Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

B: Kuřecí stehýnko se zeleninou, semolinové špagety*1

C: Pizza se čtyřmi druhy sýrů *1,3,7

D: Barevný těstovinový salát s vepřovou čínou*1

Výběr: Dušené kousky krkovice se sušenými švestkami, jasmínová rýže*1

 

 

 

Pátek: Hovězí vývar s játrovou rýží a nudlemi*1,3,6,7,9

21.2.2020 A: Masové kuličky v rajské omáčce, houskový knedlík*1,3

B: Kynuté knedlíky plněné povidly, sypané mákem, čaj s citronem*1,3,7

C: Francouzské zapékané brambory, okurek *1,3,7

D: Zeleninová miska s kuřecími paličkami, pečivo*1

Výběr: Farářovo tajemství (sýr, cibule), smažené hranolky*1,7

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

www.stravovanimarcanik.cz