Jídelníčky

Jídelní lístek ke stažení 9. týden

18.02.2019 06:59

Jídelní lístek 9.týden 2019 www.pdf (33405)

Jídelní lístek ke stažení 8. týden

11.02.2019 07:53

Jídelní lístek 8.týden 2019 www.pdf (33270)

GDPR

30.05.2018 09:12

Při uskutečnění objednávky zákazník souhlasí se zpracováním osobních údajů  pro účely vedení účetnictví v zákonném rozsahu.

 


 

 

                  

 

 

 

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 8. týden 2019

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Krupicová s vejcem*1,3,6,7,9

18.2.2019 A: Burgundská vepřová pečeně, houskový knedlík *1,3

B: Drůbeží játra se žampiony, kulatá rýže, kompot*1,7,3

C: Penne s houbami a chilli*1

D: Zeleninová miska s cherry rajčaty a mozzarellou, pečivo*1,7

Výběr: Králík na hořčici a medu, americké brambory*10

 

 

 

Úterý: Zeleninová polévka*1,3,6,7,9

19.2.2019 A: Soukenický smažený řízek, bramborová kaše, salát*1,3,7

B: Námořnické hovězí maso, vařené těstoviny*1,3

C: Závin s ořechovou náplní, čaj s citronem*1,3,7,8

D: Těstovinový salát s kuřecími kostkami na kari s broskví *1

Výběr: Smažená krůtí prsíčka, vařené brambory *1,3,7

 

 

 

Středa: Fazolová polévka*1,3,6,7,9

20.2.2019 A: Pečené kuře, dušená rýže, salát*1

B: Lovecká sekaná, bramborová kaše, salát *1,7,3

C: Ostravská vepřová bulka 2ks (vepřové maso, klobása, kečup) *1

D: Salát Orient (šunka, sterilované žampiony, kečup), pečivo *1,10

Výběr: Dušené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle*1

 

 

 

Čtvrtek: Drůbeží krém se zeleninou *1,3,6,7,9

21.2.2019 A: Vepřová pečeně, dušená kapusta, vařené brambory*1

B: Provensálská kuřecí prsíčka, kulatá rýže *1

C: Guláš z hlívy ústřičné, chléb *1

D: Zeleninová miska s vepřovou pečínkou, česnekový dressing, pečivo*1,7,10

Výběr: Kuřecí steak s pečenými žampiony a grilovanou zeleninou*

 

 

 

Pátek: Kvasnicová polévka*1,3,6,7,9

22.2.2019 A: Mexická pánev, klobás na rožni, chléb, okurek*1

B: Tvarohové knedlíky s lesními plody, čaj s citronem*1,3,7

C: Segedinský guláš s uzeným kuřecím masem, bramboráčky*1,3,7

D: Zeleninová miska s kuřecími paličkami, pečivo*1

Výběr: Krůtí měšec plněný husími játry, americké brambory*1

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

www.stravovanimarcanik.cz

 

 

 

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 9. týden 2019

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Hovězí vývar s těstovinou*1,3,6,7,9

25.2.2019 A: Guláš pytláka Říhy, houskový knedlík *1,3

B: Rizoto z telecího masa, sypané uzeným sýrem, salát*1,7,3

C: Gnocchi s houbami a smetanou, salát*1,7

D: Zeleninová miska se sýrovou variací, pečivo*1,7

Výběr: Kuřecí prsíčka Bílá paní (broskev, sýr), smažené hranolky*1,7

 

 

 

Úterý: Brokolicová s vejcem*1,3,6,7,9

26.2.2019 A: Smažené rybí filé, bramborový salát s majonézou*1,3,7,9,4,10

B: Kančí ragů s kořenovou zeleninou, houskový knedlík*1,3,9

C: Kynutý táč se švestkami, čaj s citronem*1,3,7

D: Těstoviny s nivou v jogurtové omáčce *1,7

Výběr: Tortila s drůbežími nudličkami a ledovým salátem *1

 

 

 

Středa: Slepičí vývar s nudlemi*1,3,6,7,9

27.2.2019 A: Bavorský vepřový závitek, dušená rýže, salát*1,6

B: Vařená uzená kýta, bramborová kaše, salát *1,7

C: Penne s kuřecím masem a zeleninou *1

D: Sýrový celerový salát s jablky, pečivo *1,10,7,9

Výběr: Vepřová panenka na rožni, smažené hranolky, kečup*

 

 

 

Čtvrtek: Houbový vývar s drobením a zeleninou *1,3,6,7,9

28.2.2019 A: Kuřecí prsíčka na rožni, vařené brambory, ďábelská omáčka*1,3,7,10

B: Vepřové výpečky, kulatá rýže, kompot *1

C: Pizza s anglickou slaninou a kysaným zelí *1,3,7

D: Brokolicový salát s kuřecím masem, pečivo*1,7

Výběr: Pikantní hovězí nudličky na hořčici, jasmínová rýže*1,10

 

 

 

Pátek: Valašská kyselica*1,3,6,7,9

29.2.2019 A: Boloňské špagety se sýrem*1,7

B: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, čaj s citronem*1,3,7

C: Krkonošský houbový guláš, chléb*1

D: Zeleninová miska se smaženým vepřovým řízečkem, pečivo*1,3

Výběr: Krkovička plněná sušenými švestkami a anglickou, americké brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

www.stravovanimarcanik.cz