JÍDELNÍ LÍSTEK  38. týden 2021

                                             František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

   Pondělí:             Hovězí vývar s těstovinou*1,3,6,7,9

   20.9.2021          A: Vepřová plec po selsku, sterilované zelí, houskový knedlík * 1,3                                         

                             B: Těstovinový mls s kuřecím masem a houbami, salát*1,3,7

                             C: Gnocchi se slaninou a vejci, salát*1,3

                             D: Čočkový salát s červenou cibulkou a balkánským sýrem, pečivo*1,7

                      Výběr: Kuřecí prsíčka s drůbežími játry, smažené hranolky *1

                            

                     

 

Úterý:                Krupicová s vejcem*1,3,6,7,9

21.9.2021          A: Smažené rybí filé, bramborový salát s majonézou*1,3,7,4,9,10

                          B: Špagety s hovězím masem, sypané uzeným sýrem*1,7

                          C: Tvarohové knedlíky s ovocnou náplní, čaj s citronem*1,3,7

                          D: Těstovinový salát s kuřecími kostkami na kari s broskví* 1

                   Výběr: Cibulové kotlety, vařené brambory, kečup*1

                               

       

 

Středa:             Francouzská polévka*1,3,6,7,9

22.9.2021        A: Krůtí prsa a la svíčková, houskový knedlík*1,3,7,9,10

                        B: Kotlíkový guláš, chléb*1

                        C: Penne s houbami a chilli *1

                        D: Brokolicový salát s nivou a vejcem, pečivo *1,3,7

                 Výběr: Dušené hovězí s kousky zeleniny, rýžové nudle *1

                       

 

 

Čtvrtek:          Drůbková polévka*1,3,6,7,9

23.9.2021       A: Čevabčiči s cibulí, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

                       B: Dijónská kuřecí prsíčka, kulatá rýže*1,10               

                       C: Sójové maso s kukuřicí a hráškem, kulatá rýže *1,6

                       D: Mix trhaných salátů s kousky kuřecího masa, dressing, pečivo*1,7

                Výběr: Kančí ragů se švestkami a perníkem, krokety *1

                      

 

 

Pátek               Zelná s klobásou*1,3,6,7,9    

24.9.2021        A: Staročeská vepřová pečeně, dušená rýže, salát*1

                        B: Povidlový táč, čaj s citronem *1,3,7

                        C: Kuřecí prsíčka na rožni, dýňové zelí, vařené brambory *1

                        D: Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou, dressing*1,3,7

                 Výběr: Svratecká masová směs v bramboráku *1,7,3,10

                      

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

         Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

         Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

         Oběd zkonzumovat do 12,30 hod 

         www.stravovanimarcanik.cz

        

                              

 

                                            

                                                               JÍDELNÍ LÍSTEK  39. týden 2021

                                             František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

   Pondělí:             Uzená s krupkami*1,3,6,7,9

   27.9.2021          A: Uzené maso vařené, bramborová kaše, salát * 1,7                                   

                             B: Kuřecí roláda s jatýrky, kulatá rýže, salát*1,3

                             C: Gnocchi s listovým špenátem a kuřecím masem*1,3

                             D: Zeleninová miska se smaženými kalamárovými kroužky, pečivo*1,7,2,3,4,14

                      Výběr: Kuřecí prsíčka na rožni, baby karotka s kukuřicí *

                            

 

            

 

Úterý:                STÁTNÍ SVÁTEK

28.9.2021        

     

 

Středa:             Hovězí vývar s nudlemi*1,3,6,7,9

29.9.2021        A: Vídeňský hovězí guláš, houskový knedlík*1,3

                        B: Vepřová pečeně špikovaná sušenými švestkami, semolinové těstoviny*1

                        C: Borůvkový koláč, čaj s citronem *1,3,7

                        D: Těstovinový salát se šunkou a brokolicí *1,3,7

                 Výběr: Kuřecí a vepřový plátek na rožni, smažené hranolky, tatarská omáčka *1,3,7,10

                       

 

 

 

Čtvrtek:          Pórková s vejcem*1,3,6,7,9

30.9.2021       A: Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, salát*1,3,7

                       B: Moravský kuřecí závitek (šunka, vejce, hrášek), kulatá rýže, salát*1,3               

                       C: Penne se šunkou a nivovou omáčkou *1,7

                       D: Zeleninová miska s pařížským salátem, pečivo*1,7,3,10

                Výběr: Hovězí nudličky na hořčici, jasmínová rýže *1,10

                      

 

 

 

Pátek               Frankfurtská s bramborem*1,3,6,7,9    

1.10.2021        A: Kuřecí prsíčka na rožni, dušená rýže, salát*1

                        B: Bramborové šišky plněné mákem, čaj s citronem *1,3,7

                        C: Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka *1,3,7,10

                        D: Salát Coleslaw, kuřecí stehýnko TABACO, chléb*1,3,7,9

                 Výběr: Krkovička Barbecue, americké brambory, tatarská omáčka *1,7,3,10

                      

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

         Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

         Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

         Oběd zkonzumovat do 12,30 hod 

         www.stravovanimarcanik.cz