Jídelníčky

Jídelní lístek ke stažení 26. týden

17.06.2019 07:16

Jídelní lístek 26.týden 2019 www.pdf (33180)

Jídelní lístek ke stažení 25. týden

07.06.2019 07:38

Jídelní lístek 25.týden 2019 www.pdf (32971)

GDPR

30.05.2018 09:12

Při uskutečnění objednávky zákazník souhlasí se zpracováním osobních údajů  pro účely vedení účetnictví v zákonném rozsahu.

 


 

 

 

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 25. týden 2019

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Krupicová s vejcem*1,3,6,7,9

17.6.2019 A: Vepřové výpečky, vařené těstoviny, salát*1

B: Špagety s kuřecím masem a bazalkou, sypané sýrem*1,7

C: Jáhly s červenou čočkou a kuřecím masem*1

D: Zeleninová miska s balkánským sýrem, pečivo*1,7

Výběr: Kuřecí prsíčka v jogurtu, vařené brambory s petrželkou*1,7

 

 

 

Úterý: Kapustová s rýží*1,3,6,7,9

18.6.2019 A: Soukenický smažený řízek, vařené brambory, salát *1,7,3

B: Hovězí na houbách, zeleninová tarhoňa, salát*1,6

C: Švestkový táč, čaj s citronem*1,3,7

D: Barevný těstovinový salát s kuřecí čínou*1

Výběr: Rožnovská kuřecí kapsa, vařené brambory, salát*1,3,7

 

 

 

Středa: Cizrnová se zeleninou*1,3,6,7,9

19.6.2019 A: Pečené kuře, dušená rýže, salát*1

B: Uzené maso vařené, nové zelí, houskový knedlík*1,3

C: Cossoulet (fazole, vepřové a kuřecí maso, klobása), chléb* 1

D: Zeleninová miska s vařeným vejcem a olivami, pečivo*1,3

Výběr: Smažená tilápie filet, vařené brambory s petrželkou*1,3,7,10,4

 

 

 

Čtvrtek: Risi-bisi *1,3,6,7,9

20.6.2019 A: Vepřová pečeně, slaninková kapusta, vařené brambory*1

B: Dušené telecí s mrkví a cuketou, kulatá rýže *1

C: Pizza se třemi druhy sýrů *1,3,7

D: Těstovinový salát s kuřecími kousky v jogurtu*1,7

Výběr: Vepřová kýta plněná žampiony a pórkem, jasmínová rýže*1

 

 

 

Pátek: Hovězí vývar s játrovou rýží a nudlemi*1,3,6,7,9

21.6.2019 A: Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík*1,3

B: Tvarohové knedlíky s meruňkovou náplní, čaj s citronem*1,3,7

C: Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7

D: Kuřecí salát s ovocem a jogurtem, pečivo*1,7

Výběr: Cowboy steak, smažené hranolky, tatarská omáčka*1,3,7,10

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

www.stravovanimarcanik.cz

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 26. týden 2019

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Kuřecí vývar s těstovinou a květákem*1,3,6,7,9

24.6.2019 A: Frankfurtská vepřová pečeně, houskový knedlík*1,3,7

B: Těstovinový mls s kuřecím masem a houbami, salát*1,7

C: Čertovský guláš ze sojových nudliček, chléb*1

D: Zeleninová miska a sýrové trio, pečivo*1,7

Výběr: Kuřecí prsíčka na rožni, baby karotka s hráškem*1

 

 

 

Úterý: Žampionový vývar s drobením*1,3,6,7,9

25.6.2019 A: Kuřecí rošťáci, vařené brambory, salát *1,7,3

B: Svíčková Stroganov, kulatá rýže*1,6

C: Borůvkový koláš s máslovou drobenkou, čaj s citronem*1,3,7

D: Brokolicový salát s nivou a vejcem, pečivo*1,3,7

Výběr: Vepřové nudličky s feferonkami, vařené brambory*1

 

 

 

Středa: Fazolová polévka*1,3,6,7,9

26.6.2019 A: Přírodní vepřový plátek s drůbežími játry, dušená rýže, salát*1

B: Anglická vepřová játra, vařené brambory, salát*1

C: Uzené stehýnko se zadělávanou čočkou a kousky zeleniny, chléb* 1

D: Sýrový salát se šunkou, pečivo*1,7

Výběr: Farářovo tajemství, vařené brambory s petrželkou*1

 

 

 

Čtvrtek: Drůbková polévka *1,3,6,7,9

27.6.2019 A: Staročeská vepřová pečeně, vařené brambory, salát*1

B: Kuřecí prsíčka na barevném pepři, vařené těstoviny, salát *1

C: Špenátová pizza *1,3,7

D: Zeleninová miska s rybím filé na másle, pečivo*1,7,4

Výběr: Nakládané kuřecí stehýnko s kůží, jasmínová rýže*1

 

 

 

Pátek: Kulajda*1,3,6,7,9

28.6.2019 A: Domácí sekaná, nové zelí, houskový knedlík*1,3

B: Žemlovka s tvarohem, čaj s citronem*1,3,7

C: Smažené rybí karbenátky s brokolicí, vařené brambory, salát*1,3,7

D: Zeleninová miska s pečeným kuřecím stehýnkem, pečivo*1

Výběr: Dušené kousky krkovice se sušenými švestkami, vařené brambory*1

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

www.stravovanimarcanik.cz