Jídelníčky

Jídelní lístek ke stažení 34. týden

12.08.2019 07:34

Jídelní lístek 34.týden 2019 www.pdf (33415)

Jídelní lístek ke stažení 33. týden

05.08.2019 07:31

Jídelní lístek 33.týden 2019 www1.pdf (33645)

GDPR

30.05.2018 09:12

Při uskutečnění objednávky zákazník souhlasí se zpracováním osobních údajů  pro účely vedení účetnictví v zákonném rozsahu.

 


 

 

 

 

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 33. týden 2019

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Kuřecí vývar s květákem a těstovinou*1,3,6,7,9

12.8.2019 A: Debrecínská vepřová pečeně, těstovinová vřetýnka*1

B: Kuřecí prsíčka s nivovou omáčkou, kulatá rýže*1,3,7

C: Zapékané brambory s brokolicí a sýrem, salát*1,7,3

D: Zeleninová miska se smaženými kalamárovými kroužky, pečivo*1,7,4,2,14

Výběr: Smažený krůtí řízek, vařené brambory, obloha*1,3

 

 

 

Úterý: Masová krémová polévka*1,3,6,7,9

13.8.2019 A: Kuřecí rošťáci, vařené brambory, salát *1,3,7

B: Hovězí Švei-ču-žou (pórek, zelí, houby), tarhoňa*1

C: Malinový táč, čaj s citronem*1,3,7

D: Indonéský těstovinový kuřecí salát (těstoviny, ananas, žampiony, rozinky)*1

Výběr: Smažený camembert, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

 

 

 

Středa: Hovězí vývar s těstovinou*1,3,6,7,9

14.8.2019 A: Svíčková na smetaně, houskový knedlík*1,3,7,9,10

B: Domácí sekaná, letní bramborový salát*1,3,9

C: TIVOLI (penne, kuřecí maso, jablka, zelenina)*1

D: Těstovinový salát s cizrnou a kuřecím masem*1

Výběr: Kuřecí steak s pečenými žampiony a grilovanou zeleninou*

 

 

 

Čtvrtek: Boršč *1,3,6,7,9

15.8.2019 A: Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

B: Chilli Con Carne od Camm (kuřecí maso, fazole), chléb *1

C: Pizza TOSCANA *1,3,7

D: Zeleninová miska s vepřovou pečení a česnekovým dressingem, pečivo*1,7

Výběr: Steak z krkovičky s pepřovou omáčkou, vařené brambory s petrželkou, kečup*

 

 

 

Pátek: Slovácká kyselica*1,3,6,7,9

16.8.2019 A: Vepřová kýta špikovaná slaninou, dušená rýže, kompot*1

B: Bavorské vdolečky s tvarohem, čaj s citronem *1,3,7

C: Kuřecí prsíčka na rožni, cuketové zelí, vařené brambory*1

D: Sýrový salát s vlašskými ořechy, pečivo*1,7,8

Výběr: Pikantní vepřové nudličky s feferonkami, americké brambory*1

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

www.stravovanimarcanik.cz.

 

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 34. týden 2019

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Hovězí vývar s rýží a hráškem*1,3,6,7,9

19.8.2019 A: Guláš pytláka Říhy, houskový knedlík*1,3

B: Drůbeží játra se zeleninou a žampiony, kulatá rýže, salát*1,6

C: Tarhoňa s grilovanou zeleninou, houbami a uzeným sýrem*1,7

D: Fazolový salát s uzeným masem, pečivo*1

Výběr: Kuřecí plátek se šunkou a sýrem, vařené brambory*1,7

 

 

 

Úterý: Květáková polévka*1,3,6,7,9

20.8.2019 A: Smažená kuřecí prsíčka, vařené brambory, salát *1,3,7

B: Halušky se zelím a uzeným masem*1

C: Těstovinový salát s nivou a jogurtem*1,7

D: České buchty s tvarohem a rozinkami, čaj s citronem*1,3,7

Výběr: Telecí kýta špikovaná baby karotkou, vařené brambory*

 

 

 

Středa: Hrstková polévka*1,3,6,7,9

21.8.2019 A: Přírodní vepřová pečeně, dušená rýže, salát*1

B: Lesnické rybí filé zapékané, vařené brambory, salát*1,3,7,4

C: Bulgur s drůbežím masem a zeleninou*1

D: Brokolicový salát s kuřecím masem, pečivo*1,7

Výběr: Mufloní pikantní ragů, bramboráčky*1,3,7

 

 

 

Čtvrtek: Drůbková polévka *1,3,6,7,9

22.8.2019 A: Vizovický vepřový plátek, vařené brambory, salát*1,6

B: Zbojnická hovězí pečeně, vařené těstoviny, salát *1

C: Brokolice s česnekem v sýrové omáčce, vařené brambory*1,3,7

D: Sýrový salát s ovocem, pečivo*1,7

Výběr: Smažená uzená sýrová rolka, vařené brambory, tatarská omáčka*1,2,3,7,10

 

 

 

Pátek: Česneková s bramborem*1,3,6,7,9

23.8.2019 A: Mexická pánev, klobás na rožni, chléb, okurek*1

B: Kynuté knedlíky plněné ovocem, sypané tvarohem, čaj s citronem *1,3,7

C: Rybí karbenátky, letní bramborový salát*1,3,9,10,4

D: Čínské nudle se zeleninou a kuřecím masem, dressing*1,7

Výběr: Cowboy steak, americké brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

www.stravovanimarcanik.cz