JÍDELNÍ LÍSTEK  27. týden 2022

                                             František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

   Pondělí:          SANITÁRNÍ DEN

   4.7.2022

                         

 

 

 

Úterý:            STÁTNÍ SVÁTEK

5.7.2022

 

                        

 

 

 

Středa:            STÁTNÍ SVÁTEK

6.7.2022        

                      

                      

 

 

 

Čtvrtek:          Uzená s krupkami*1,3,6,7,9

7.7.2022         A: Uzené maso vařené, nové zelí, houskový knedlík*1,3

                       B: Kuřecí plátek v nivové omáčce, kulatá rýže, salát*1,7

                       C: Sójové maso s fazolovými lusky, kulatá rýže*1,6

                       D: Zeleninová miska s uzeným sýrem, pečivo*1,7

                Výběr: Kuřecí katův šleh, smažené hranolky*1,10

                      

 

 

 

 

Pátek:            Zelná s klobásou*1,3,6,7,9

8.7.2022        A: Smažený vepřový řízek, vařené brambory, salát*1,3

                      B: Rýžový nákyp s meruňkami, čaj s citronem*1,3,7

                      C: Bulgur s kuřecím masem a zeleninou, salát*1

                      D: Šopský salát s balkánským sýrem, pečivo*1,7

               Výběr: Hovězí nudličky na hořčici, jasmínová rýže*1,10,6

                     

 

 

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

         Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

         Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

         Oběd zkonzumovat do 12,30 hod 

         www.stravovanimarcanik.cz            

 

                                                                                         JÍDELNÍ LÍSTEK  26. týden 2022

                                             František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

   Pondělí:         Kuřecí vývar s těstovinou*1,3,6,7,9

  27.6.2022        A: Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík*1,3,7,9

                          B: Krůtí játra se žampiony, kulatá rýže, salát*1

                          C: Kuskus s kuřecím masem a zeleninou, salát*1

                          D: Čočkový salát s uzeným masem, pečivo*1

                   Výběr: Lázeňský kuřecí řízek, vařené brambory*1,7

                          

                         

 

Úterý:             Zeleninová se zapraženou krupicí*1,3,6,7,9

28.6.2022       A: Smažená kuřecí prsíčka, vařené brambory, salát *1,3,7

                       B: Rizoto z telecího masa, sypané uzeným sýrem, salát*1,7

                       C: Bramborové šišky plněné mákem, čaj s citronem*1,7,3

                       D: Vajíčkový salát s pórkem, pečivo*1,7,3

                Výběr: Kančí ragů se švestkami a perníkem, gnocchi*1

                      

 

                        

Středa:            Houbový vývar s těstovinou *1,3,6,7,9

29.6.2022       A: Vepřová pečeně, dušený špenát, bramborový knedlík*1,3,7

                       B: Dijónská kuřecí prsíčka, kulatá rýže*1,10

                       C: Zapečené těstoviny se zeleninou, hlívou a sýrem, salát*1,7

                       D: Barevný těstovinový salát s vepřovou čínou*1,7

                Výběr: Kuřecí prsíčka s baby karotkou a hráškem *

                      

 

 

Čtvrtek:          Masový krém*1,3,6,7,9

30.6.2022       A: Staročeská krkovička, dušená rýže, salát*1

                       B: Kuřecí prsíčka na bylinkách, vařené brambory, salát*1

                       C: Cizrnová kaše, 2 ks vařená vejce, chléb, salát*1,3

                       D: Zeleninová miska s rybím filé na másle, pečivo*1,4,7

                Výběr: Smažená uzená sýrová rolka, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

                      

 

 

Pátek:            Hovězí vývar s játrovou rýží a nudlemi*1,3,6,7,9

1.7.2022        A: Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, vařené těstoviny*1,3

                      B: Povidlový táč, čaj s citronem*1,3,7

                      C: Bretaňská zelenina, 2 ks vařená vejce, vařené brambory*1,3,7

                      D: Zeleninová miska s pečeným kuřecím stehýnkem, pečivo*1

               Výběr: Krkovička Barbecue, americké brambory*1,10,6

                      

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

         Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

         Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

         Oběd zkonzumovat do 12,30 hod 

         www.stravovanimarcanik.cz