JÍDELNÍ LÍSTEK 9. týden 2018

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Kuřecí vývar s těstovinou*1,3,6,7,9

26.2.2018 A: Burgundská vepřová pečeně, houskový knedlík*1,3,6

B: Jemné drůbeží rizoto sypané sýrem, salát*1,7

C: Uzená plec, krupito s houbami, salát*1

D: Zeleninová miska s uzeným sýrem, pečivo*1,7

Výběr: Kuřecí steak v jogurtu, opékané brambory*7

 

 

 

Úterý: Květáková polévka*1,3,6,7,9

27.2.2018 A: Smažený kuřecí stehenní řízek, bramborový salát s majonézou*1,7,3,9,10

B: Vídeňský hovězí guláš s cibulkou, houskový knedlík*1,3

C: Závin s ořechovou náplní, čaj s citronem*1,3,7

D: Těstovinový a zeleninový salát s krabím masem*1,4,2,14

Výběr: Marinovaná krkovička, smažené hranolky, tatarská omáčka*3,7,10

 

 

 

Středa: Kvasnicová polévka*1,3,6,7,9

28.2.2018 A: Kuřecí prsíčka na paprice, houskový knedlík*1,3,7

B: Lesnické rybí filé, šťouchané brambory s cibulkou, salát*1,3,7,4

C: Penne s houbami a chilli*1

D: Vajíčkový salát s pórkem, pečivo*1,3,7

Výběr: Kuřecí prsíčka, grilovaná zelenina ‚šťouchané brambory s cibulkou*

 

 

 

Čtvrtek: Masová krémová polévka*1,3,6,7,9

1.3.2018 A: Čevabčiči s cibulí, vařené brambory, ďábelská omáčka*1,3,7,10

B: Krůtí prsa plněná listovým špenátem a sýrem, kulatá rýže, salát*1,3,7

C: Pizza s kuřecím masem a kukuřicí*1,3

D: Řecký salát s olivami, pečivo *1,7

Výběr: Medové kuře na kari, rýžové nudle*1

 

 

 

Pátek: Gulášová polévka*1,3,6,7,9

2.3.2018 A: Vepřová pečeně na hlívě ústřičné, dušená rýže, salát*1,6

B: Kynuté knedlíky plněné povidly, sypané mákem, čaj s citronem*1,3,7

C: 2 ks vařená vejce, fazolky na smetaně, vařené brambory*1,3,7

D: Zeleninová miska s kuřecím masem v sezamu, pečivo *1,11

Výběr: Guláš z klokaního masa, gnocchi*1

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója,

7-Mléko, 8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

www.stravovanimarcanik.cz

 

 

JÍ                                                                               JÍDELNÍ LÍSTEK 8. týden 2018

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Kmínová s vejcem*1,3,6,7,9

19.2.2018 A: Segedinský guláš Speciál, houskový knedlík*1,3,7

B: Krůtí prsa na slanině, kulatá rýže, salát*1

C: Brambory zapečené s brokolicí a houbami, salát*1,3,7

D: Zeleninová miska s tofu a mozzarellou, pečivo*1,7

Výběr: Kuřecí prsíčka na rožni, fazolky s anglickou slaninou, vařené brambory*

 

 

 

Úterý: Italská polévka*1,3,6,7,9

20.2.2018 A: Pečená kuřecí čtvrtka, bramborová kaše, salát*1,7

B: Moravský vrabec, zeleninová rýže, salát*1

C: Tvarohové knedlíky s nugátovou náplní, čaj s citronem*1,3,7

D: Barevný těstovinový salát s vepřovou čínou*1

Výběr: Myslivecké kančí ragů se zeleninou, gnocchi*1

 

 

 

Středa: Hovězí vývar s těstovinou*1,3,6,7,9

21.2.2018 A: Svíčková na smetaně, houskový knedlík *1,3,7,9,10

B: Soukenický smažený řízek, štouchané brambory s cibulkou, salát*1,3,7

C: TIVOLI (těstoviny, kuřecí maso, jablka, zelenina)*1

D: Zeleninová miska se smaženými krabími tyčinkami, pečivo*1,2,3,4,7,14

Výběr: Selská krkovička s cibulí a slaninou, americké brambory, kečup*

 

 

 

Čtvrtek: Cizrnová se zeleninou*1,3,6,7,9

22.2.2018 A: Vepřová pečeně v sýrové krustě, vařené brambory, tatarská omáčka*1,7,6

B: Špagety po Uhlířsku se smetanou a vejci*1,3,7

C: Sojové ražniči, vařené brambory, tatarská omáčka*1,6,7,8

D: Ovocná miska, jogurtový dip, pečivo *1,7

Výběr: Smažená Sedlčanská kapsa (hermelín, šunka), vařené brambory, tatarská omáčka*3,7,10,1

 

 

 

Pátek: Krkonošské kyselo*1,3,6,7,9

23.2.2018 A: Kuřecí prsíčka na rožni, dušená rýže, kompot*1,6

B: Tvarohové taštičky s jahodovou náplní, čaj s citronem*1,3,7

C: Kachní játra se žampiony, bramboráčky*1,3,7

D: Zeleninová miska se smaženým vepřovým řízečkem, tmavý chléb *1,3,7

Výběr: Hovězí roštěná v pepřové šťávě, opékané brambory*10,6

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója,

7-Mléko, 8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

www.stravovanimarcanik.cz