Jídelníčky

Jídelní lístek ke stažení 43. týden

14.10.2019 07:14

Jídelní lístek 43.týden 2019 www2.pdf (33224)

Jídelní lístek ke stažení 42. týden

07.10.2019 07:09

Jídelní lístek 42.týden 2019 www.pdf (32836)

GDPR

30.05.2018 09:12

Při uskutečnění objednávky zákazník souhlasí se zpracováním osobních údajů  pro účely vedení účetnictví v zákonném rozsahu.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 43.týden 2019

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Hovězí vývar s těstovinou*1,3,6,7,9

21.9.2019 A: Segedinský guláš Speciál, houskový knedlík*1,3,7

B: Rizoto z telecího masa, sypané uzeným sýrem, salát*1,7

C: Špagety s plody moře *1,2,4,14

D: Zeleninová miska se šunkovým vejcem, pečivo*1,3

Výběr: Kuřecí prsíčka na rožni, baby karotka, vařené brambory*

 

 

 

Úterý: Květáková polévka*1,3,6,7,9

22.10.2019 A: Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, salát *1,3,7

B: Jelení špalíčky na červeném víně, zeleninová tarhoňa s bylinkami*1,9

C: Zapečené těstoviny s tvarohem a vanilkovým přelivem, čaj s citronem*1,3,7

D: Zeleninová miska s hermelínovým salátem, pečivo*1,7

Výběr: Smažené trio sýrů, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

 

 

 

Středa: Havířská fazolačka*1,3,6,7,9

23.10.2019 A: Brněnský kuřecí závitek (šunka, vejce, hrášek), dušená rýže, salát*1,3

B: Vídeňský hovězí guláš, houskový knedlík*1,3

C: Taštičky se špenátem a mozzarellou v sýrové omáčce *1,3,7

D: Zeleninová miska s kuřecím stehýnkem, pečivo*1

Výběr: Farářovo tajemství, smažené hranolky*1,7

 

 

 

Čtvrtek: Drůbeží krém se zeleninou*1,3,6,7,9

24.10.2019 A: Vepřová pečeně v sýrové krustě, vařené brambory, ďábelská omáčka*1,7,10,3

B: Maminčino kuře, vařené těstoviny *1

C: Bramborový guláš se sojovým masem, pečivo*1,6

D: Barevný těstovinový salát s kuřecí čínou*1

Výběr: Dušené hovězí maso s kousky zeleniny, rýžové nudle*1

 

 

 

Pátek: Kulajda*1,3,6,7,9

25.10.2019 A: Azu po Tatarsku, vařené těstoviny*1

B: Bavorské vdolečky s tvarohem, čaj s citronem *1,3,7

C: Bramborák se zeleninou a škvarky*1,3,7

D: Zeleninová miska se smaženými rautovými kuřecími řízečky, pečivo*1,3

Výběr: Pikantní vepřové nudličky s feferonkami, americké brambory*1

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

www.stravovanimarcanik.cz

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 42. týden 2019

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Hovězí vývar s nudlemi*1,3,6,7,9

14.9.2019 A: Selská vepřová pečeně, sterilované zelí, houskový knedlík*1,3

B: Kuřecí maso na kmíně, kulatá rýže, salát*1

C: Zeleninové rizoto sypané uzeným sýrem, salát *1,7

D: Zeleninová miska s kuřecí šunkou, pečivo*1,

Výběr: Kuřecí steak v jogurtu, americké brambory*1,7

 

 

 

Úterý: Zeleninová polévka*1,3,6,7,9

15.10.2019 A: Vepřový řízek Ondráš, bramborová kaše, salát *1,3,7

B: Kuřecí plátek na barevném pepři, vařené těstoviny, salát*1

C: Švestkový táč, čaj s citronem*1,3,7

D: Cizrnový salát se šunkou a olivami, pečivo*1

Výběr: Smažený camembert, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

 

 

 

Středa: Kuřecí vývar s těstovinou*1,3,6,7,9

16.10.2019 A: Hovězí na divoko, houskový knedlík*1,3,7,9,10

B: Smažený karbenátek, bramborový salát s majonézou*1,3,9,10

C: Ostravská bulka 2 ks (vepřové maso, klobása, kečup) *1

D: Vajíčkový salát s pórkem, pečivo*1,3

Výběr: Smažený krůtí řízek, bramborový salát s majonézou*1,3,9,10

 

 

 

Čtvrtek: Drůbková polévka*1,3,6,7,9

17.10.2019 A: Čevabčiči s cibulí, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

B: Kuřecí prsíčka na rožni, kulatá rýže, salát *1

C: Vegetariánská pizza*1,3,7

D: Zeleninová miska s marinovanou krkovičkou, pečivo*1

Výběr: Telecí kýta špikovaná baby karotkou, vařené brambory*

 

 

 

Pátek: Zelná s klobásou*1,3,6,7,9

18.10.2019 A: Kuřecí Kung Pao, dušená rýže, salát*1,8

B: Bramborové šišky plněné mákem, čaj s citronem *1,3,7

C: Pražské zapékané brambory, salát*1,3,7

D: Čínské nudle se zeleninou a kuřecím masem, dressing*1,7

Výběr: Smažená tilápie filet, vařené brambory*1,3,4

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

Oběd zkonzumovat do 12,30 hod.

www.stravovanimarcanik.cz