JÍDELNÍ LÍSTEK 23. týden 2020

                                             František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí:             Kuřecí vývar s fazolovými lusky a drobením*1,3,6,7,9

1.6.2020             A: Hamburská vepřová pečeně, houskový knedlík*1,3,7,10

                           B: Rizoto z telecího masa, sypané uzeným sýrem, salát*1,7

                           C: Bulgur s houbami a zeleninou, salát*1

                           D: Zeleninová miska s vařenými vejci a černými olivami, pečivo*1,3

                 Výběr: Pikantní barevné kuřecí nudličky, smažené hranolky*1

                      

 

 

Úterý:             Rajčatová s rýží*1,3,6,7,9

2.6.2020         A: Smažené kuřecí placky, bramborová kaše, salát *1,3,7

                       B: Vepřová kýta špikovaná špekem, vařené těstoviny, salát *1

                       C: Tvarohové knedlíky s kousky meruněk, čaj s citronem*1,3,7

                       D: Zeleninový a těstovinový salát s krabím masem *1,2,4,14

                Výběr: Smažená Sedlčanská kapsa, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

                      

 

              

Středa:            Hrachová polévka *1,3,6,7,9

3.6.2020         A: Pečené kuře, dušená rýže, salát*1

                       B: Smažené uzené, letní bramborový salát*1,7,3,9,10

                       C: Šumajstr (fazole, kroupy, česnek), opečená klobása, chléb, okurek*1,6

                       D: Zeleninová miska se sýrovým salátem, pečivo*1,3,7

                Výběr: Cibulové kotlety, americké brambory, kečup*1

                      

                      

 

Čtvrtek:           Houbový vývar s těstovinou*1,3,6,7,9

4.6.2020         A: Pečená krkovička s bylinkami, vařené brambory, ďábelská omáčka*1,3,7,10

                       B: Dijonská kuřecí prsíčka, kulatá rýže*1,10

                       C: Penne se šunkou a nivovou omáčkou *1,7

                       D: Salát z tarhoně s kousky kuřecího masa, dressing*1,7,10

                Výběr: Kuřecí prsíčka s drůbežími játry, jasmínová rýže*1

                      

                    

 

Pátek             Zelná s klobásou*1,3,6,7,9

5.6.2020        A: Fazolový guláš s uzeným masem, chléb*1

                      B: Jahodový táč, čaj s citronem*1,3,7

                      C: Vepřové kostky v kapustě, vařené brambory*1

                      D: Zeleninová miska se smaženým vepřovým řízečkem, chléb*1,3,7

               Výběr: Čertovská vepřová směs, sypaná nivou, krokety*1,3,7

                     

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

         Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

         Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

         Oběd zkonzumovat do 12,30 hod 

         www.stravovanimarcanik.cz        

 

                                                        JÍDELNÍ LÍSTEK 22. týden 2020

                                             František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

      Pondělí:          Hovězí vývar s nudlemi*1,3,6,7,9

   25.5.2020        A: Vepřové výpečky, semolinová vřetena, salát*1

                           B: Kuřecí prsíčka v žampionové omáčce, houskový knedlík*1,3,7

                           C: Zapečené brambory se slaninou a sýrem, salát*1,7

                           D: Zeleninová miska s kuřecími kousky v corn flakes, pečivo*1

                 Výběr: Lázeňský kuřecí řízek, smažené hranolky*1,7

                       

 

 

Úterý:             Dršťková z hlívy ústřičné*1,3,6,7,9

26.5.2020       A: Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, salát *1,3,7

                       B: Kuřecí prsíčka na barevném pepři, kulatá rýže, salát *1

                       C: Makový závin, čaj s citronem*1,3,7

                       D: Těstovinový salát s olivami a kuřecím masem *1

                Výběr: Královský smažený kuřecí špíz, vařené brambory*1,3,7

                      

 

              

Středa:             Kuřecí vývar s rýží a hráškem *1,3,6,7,9

27.5.2020       A: Krůtí prsa a la svíčková, houskový knedlík*1,3,7,9,10

                       B: Srbské rizoto sypané sýrem, salát*1,7

                       C: Bramborový guláš se sójovým masem, chléb*1,6

                       D: Ledový salát s tuňákem a vejcem, pečivo*1,3,4

                Výběr: Marinovaná vepřová panenka, americké brambory, kečup*1

                      

                      

 

Čtvrtek:           Drůbeží krém se zeleninou*1,3,6,7,9

28.5.2020       A: Luhačovický špaček, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

                       B: Vídeňský hovězí guláš, houskový knedlík*1

                       C: Cizrnová kaše, 2 ks vařená vejce, chléb, okurek *1,3

                       D: Zeleninová miska s pochoutkovým salátem, pečivo*1,3,7,10

                Výběr: Tortilla s kuřecím masem a zeleninou*1

                      

                    

 

Pátek             Kulajda*1,3,6,7,9

29.5.2020      A: Mexický guláš, dušená rýže*1

                      B: Tvarohové taštičky s jahodovou náplní, čaj s citronem*1,3,7

                      C: Kuřecí prsíčka, cuketové zelí, vařené brambory*1

                      D: Zeleninová miska s kuřecími Gyros nudličkami, pečivo*1

               Výběr: Svratecká masová směs v bramboráku*1,3,7

                     

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

         Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

         Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomkoevá

         Oběd zkonzumovat do 12,30 hod 

         www.stravovanimarcanik.