JÍDELNÍ LÍSTEK 29. týden 2020

                                             František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

   Pondělí:          Hovězí vývar s nudlemi*1,3,6,7,9

   13.7.2020       A: Hanácký vepřový plátek, houskový knedlík*1,3,7,9

                          B: Krůtí prsa na divoko, kulatá rýže, salát*1

                          C: Zapékané brambory a cuketou, rajčaty a sýrem, salát*7

                          D: Zeleninová miska s balkánským sýrem, pečivo*1,7

                   Výběr: Kuřecí prsíčka na rožni, baby karotka s kukuřicí, vařené brambory*

                         

 

 

Úterý:            Zeleninová polévka*1,3,6,7,9

14.7.2020       A: Kuřecí prsíčka v sezamovém semínku, vařené brambory, salát *1,11

                       B: Vepřová pečeně, špikovaná sušenými švestkami, zeleninová tarhoňa, salát *1

                       C: Závin z listového těstíčka s tvarohovou náplní a rozinkami, čaj s citronem*1,7

                       D: Zeleninový a těstovinový salát s krabím masem a zakysanou smetanou *1,7

                Výběr: Vepřová kapsa plněná žampiony a pórkem, divoká rýže*

                      

 

              

Středa:            Kmínová s vejcem *1,3,6,7,9

15.7.2020       A: Kuře na pivu, kysané zelí, houskový knedlík*1,3

                       B: Srbské rizoto sypané uzeným sýrem, salát*1,7

                       C: Kuskus s brokolicí a sýrem, salát*1,7

                       D: Těstovinový salát s kuřecím masem na kari s broskví*1

                Výběr: Smažený camembert, vařené brambory, tatarská omáčka *1,3,710

                      

       

 

Čtvrtek:          Houbový vývar s drobením*1,3,6,7,9

16.7.2020       A: Vepřová pečeně v sýrové krustě, vařené brambory, salát*1,7

                       B: Kuřecí prsa plněná brokolicí a šunkou, zeleninová rýže, salát*1

                       C: Pizza s anglickou slaninou a kysaným zelí *1,7,3

                       D: Zeleninová miska s rukolou, polníčkem, pikantními kuřecími paličkami, dressing,

                            pečivo*1,10,7

                Výběr: Vepřová panenka na rožni, grilovaná zelenina*

                      

 

 

Pátek             Frankfurtská s bramborem*1,3,6,7,9

17.7.2020      A: Přírodní vepřový závitek, dušená rýže, salát*1,3,6

                      B: Kynuté knedlíky plněné povidly, sypané mákem, čaj s citronem*1,3,7

                      C: Plněná cuketa, vařené brambory*3

                      D: Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou, dressing*1,7

               Výběr: Pikantní vepřové nudličky s feferonkami, smažené hranolky*1,3,7,10

                     

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

         Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

         Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

         Oběd zkonzumovat do 12,30 hod 

         www.stravovanimarcanik.cz        

 

                                                                                                                             JÍDELNÍ LÍSTEK   30. týden 2020

                                             František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

   Pondělí:         Hrachová polévka*1,3,6,7,9

   20.7.2020       A: Orientálská vepřová pečeně, dušená rýže*1

                          B: Kuřecí prsíčka se smetanovo houbovou omáčkou, gnocchi*1,3,7

                          C: Těstoviny zapečené s brokolicí, houbami a sýrem, salát*7,1,3

                          D: Zeleninová miska s nivou a olivami, pečivo*1,7

                   Výběr: Kuřecí prsíčka zapečená s anglickou slaninou, vařené brambory*

                          

 

 

Úterý:            Dršťková z hlívy ústřičné*1,3,6,7,9

21.7.2020       A: Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka *1,3,7,10

                       B: Špagety s hovězím masem, sypané uzeným sýrem *1,7

                       C: Závin s ořechovou náplní, čaj s citronem*1,8,3

                       D: Vajíčkový salát s pórkem, pečivo *1,7,3

                Výběr: Kuřecí prsíčka s pikantní masovou směsí, vařené brambory*

                      

 

              

Středa:            Hovězí vývar s těstovinou *1,3,6,7,9

22.7.2020       A: Hovězí zadní vařené, koprová omáčka, houskový knedlík*1,3,7

                       B: Domácí sekaná, vařené brambory, salát*1,3

                       C: Bulgur s houbami a červenou cibulkou, salát*1

                       D: Barevný těstovinový salát s vepřovými nudličkami*1

                Výběr: Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka *1,3,710

                      

       

 

Čtvrtek:          Cibulačka*1,3,6,7,9

23.7.2020       A: Vepřová plec po Olšavsku, vařené brambory, salát*1,10

                       B: Kuřecí prsíčka s nivovou omáčkou, kulatá rýže, salát*1,7

                       C: Sójové maso se žampiony, kulatá rýže *1,6

                       D: Zeleninová miska s marinovanými kuřecími křidélky, pečivo*1

                Výběr: Dušené hovězí kostky na zelenině, rýžové nudle*1

                      

 

 

Pátek             Česneková s bramborem*1,3,6,7,9

24.7.2020      A: Mexická pánev, klobás na rožni, chléb, okurek*1

                      B: Tvarohové taštičky s jahodovou náplní, čaj s citronem*1,3,7

                      C: Houbový guláš s bramborem, chléb*1

                      D: Salát Coleslaw se smaženým kuřecím řízečkem, pečivo*1,7,3

               Výběr: Šumavská vepřová kapsa, vařené brambory, kečup*1,3

                     

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,

8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

         Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

         Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

         Oběd zkonzumovat do 12,30 hod 

         www.stravovanimarcanik.cz