Jídelníčky
V této rubrice nejsou žádné články.
JÍDELNÍ LÍSTEK 51. týden 2022
František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104
Pondělí: Čočková polévka*1,3,6,7,9
19.12.2022 A: Znojemská vepřová pečeně, dušená rýže*1
B: Kuřecí prsíčka Radegast, houskový knedlík*1,7,3
C: Sójové maso s kukuřicí a hráškem, dušená rýže*1,6
D: Zeleninová miska a mix sýrů, pečivo*1,7
Výběr: Kuřecí prsíčka Hawai (sýr, ananas), vařené brambory*1,7
Úterý: Kmínová s vejcem*1,3,6,7,9
20.12.2022 A: Smažený sekaný řízek s uzeným sýrem, vařené brambory, salát *1,3,7
B: Kuřecí prsíčka v Dijónské omáčce, kulatá rýže*1,7,10
C: Tvarohové knedlíky s ovocnou náplní, čaj s citronem*1,7,3
D: Těstovinový salát s kuřecím masem a brokolicí*1
Výběr: Srnčí ragů, gnocchi *1
Středa: Skotská polévka*1,3,6,7,9
21.12.2022 A: Vídeňský hovězí guláš, houskový knedlík*1,3
B: Moravské uzené, bramborová kaše, salát *1,7
C: Penne se šunkou a nivovou omáčkou*1,7
D: Ledový salát s tuňákem a vejcem, pečivo*1,3,4
Výběr: Vepřová panenka na rožni, vařené brambory, tatarská omáčka*1,10,3,7
Čtvrtek: Česneková s bramborem*1,3,6,7,9
22.12.2022 A: Chilli Con Carne, chléb*1
B: Žemlovka s tvarohem a rozinkami, čaj s citronem*1,7,3
C: Francouzské zapékané brambory, okurek*1,3,7
D: Zeleninová miska se smaženým kuřecím řízečkem, chléb *1,3
Výběr: Vepřové nudličky s feferonkami, vařené brambory*1
Pátek:
23.12.2022
Děkujeme všem zákazníkům za dlouholetou přízeň a přejeme klidné Vánoce a
úspěšný nový rok.
Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,
8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši
Jídelní lístek sestavil: František Marcaník
Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková
Oběd zkonzumovat do 12,30 hod
JÍDELNÍ LÍSTEK 50. týden 2022
František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104
Pondělí: Krupicová s vejcem*1,3,6,7,9
12.12.2022 A: Vepřový vrabec, sterilované zelí, houskový knedlík*1,3
B: Krůtí guláš se sýrem a hráškem, kulatá rýže*1,7
C: Brokolicové penne s houbami a smetanou*1,7
D: Zeleninová miska s nivou a olivami, pečivo*1,7
Výběr: Kuřecí Pfeffer steak, smažené hranolky, kečup*1
Úterý: Italská polévka*1,3,6,7,9
13.12.2022 A: Kuřecí rošťáci, vařené brambory, salát *1,3
B: Rizoto z telecího masa, sypané uzeným sýrem, salát*1,7
C: Jablečný závin v listovém těstíčku, čaj s citronem*1,7,3
D: Indonéský kuřecí salát (těstoviny, ananas, zelenina)*1
Výběr: Jelení kostky na červeném víně, jasmínová rýže *1
Středa: Hrstková polévka*1,3,6,7,9
14.12.2022 A: Pečená krkovička, dušená rýže, salát*1
B: Lovecká sekaná, bramborová kaše, salát *1,3,7
C: Houbové rizoto sypané sýrem, salát*1,7
D: Brokolicový salát s kuřecím masem, pečivo*1,3,7
Výběr: Krkovička na medu s hořčicí, americké brambory*1,10
Čtvrtek: Francouzská polévka*1,3,6,7,9
15.12.2022 A: Vepřová pečeně, dušený špenát, vařené brambory*1,3,7
B: Ženevské kuřecí nudličky, kulatá rýže*1,7
C: Cossoulet (fazole, vepřové, klobása), chléb*1
D: Zeleninová miska s drůbežími játry v pikantní krustě, pečivo *1
Výběr: Smažené řízkové Duo (kuřecí, vepřové), vařené brambory*1,7,3
Pátek: Kuřecí vývar s těstovinou *1,3,6,7,9
16.12.2022 A: Masové kuličky v rajské omáčce, semolinové těstoviny*1,3,7
B: Povidlový táč, čaj s citronem*1,3,7
C: Houbový guláš s bramborem, chléb*1
D: Coleslaw salát s kuřecím stehýnkem, chléb*1,3,9,10
Výběr: Kuřecí katův šleh, smažené hranolky*1
Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója, 7-Mléko,
8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany (SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši
Jídelní lístek sestavil: František Marcaník
Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková
Oběd zkonzumovat do 12,30 hod