JÍD                                                                   

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 43. týden 2017

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Kuřecí vývar s těstovinou *1,3,6,7,9,7

23.10.2017 A: Vepřové výpečky, sterilované zelí, houskový knedlík*1,3,7

B: Kuřecí nudličky s pórkem a žampiony, kulatá rýže, kompot*1,6

C: Guláš z hlívy ústřičné, chléb *1

D: Zeleninová miska a mix sýrů, pečivo*1,7

Výběr: Kuřecí prsíčka s kachními játry, opékané brambory, obloha*1,7

 

 

 

 

Úterý: Brokolicová s vejcem*1,3,6,7,9

24.10.2017 A: Smažená kuřecí prsíčka, bramborová kaše, salát*1,3,7

B: Hovězí zadní vařené, koprová omáčka, houskový knedlík*1,3,7

C: Makový závin, čaj s citronem*1,3,7

D: Štěpánský salát (vejce, šunka, okurky, čínské zelí, karotka), pečivo*1,10

Výběr: Smažený sýr se šunkou, šťouchané brambory s cibulkou, salát *1,3,7

 

 

 

Středa: Hrachová polévka*1,3,6,7,9

25.10.2017 A: Kuřecí závitek plněný francouzskou zeleninou, dušená rýže, salát*1,3

B: Uzená plec vařená, bramborová kaše, salát*1

C: Pizza Lucifero*1,3,7

D: Zeleninová miska s tofu a mozzarelou, pečivo*1,7

Výběr: Krkovička Barbecue, smažené hranolky, tatarská omáčka*1,7,3,9,10

 

 

 

Čtvrtek: Drůbková polévka*1,3,6,7,9

26.10.2017 A: Pikantní vepřenky s cibulí, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

B: Mexické kuřecí soté, kulatá rýže, salát*1,6

C: Smažená kukuřice se šunkou, salát, pečivo*1,7

D: Salát s kuskusem a kousky kuřecího masa, tomatový dressing, pečivo*1

Výběr: Mix gril, smažené hranolky, tatarská omáčka*1,3,7,10

 

 

 

Pátek: Valašská kyselica*1,3,7,6,9

27.10.2017 A: Pražské zapékané brambory, okurek*1,3,7

B: Dukátové buchtičky s vanikovým krémem, čaj s citronem*1,3,7

C: Čočka na kyselo, 2ks vařená vejce, chléb, okurek*1,3

D: Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou, dressing *1,7

Výběr: Cibulové kotlety, americké brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója,

7-Mléko, 8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

www.stravovanimarcanik.cz

 

 

 

 

JÍ                                                                               JÍDELNÍ LÍSTEK 42. týden 2017

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Risi-bisi *1,3,6,7,9,7

16.10.2017 A: Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík*1,3,7,9

B: Rizoto z telecího masa sypané sýrem, salát*1,7

C: Bulgur s krůtím masem a zeleninou, salát *1

D: Zeleninová miska s mozzarelou a olivami, pečivo*1,7

Výběr: Kuřecí prsíčka na másle, baby karotka s hráškem, vařené brambory*1,7

 

 

 

Úterý: Zeleninová polévka*1,3,6,7,9

17.10.2017 A: Vepřový řízek Ondráš, bramborová kaše, salát*1,3,7

B: Roštěná na víně, tarhoňa*1,6

C: České buchty plněné tvarohem, čaj s citronem*1,3,7

D: Salát z čínských nudlí z kousky kuřecího masa, pečivo*1,10

Výběr: Vepřová panenka s glazovanou červenou cibulkou, šťouchané brambory s cibulkou *1

 

 

 

Středa: Francouzská polévka*1,3,6,7,9

18.10.2017 A: Pečené kuře na zelí, houskový knedlík*1,3

B: Domácí sekaná, bramborový salát s majonézou*1,3,7,9,10

C: Penne s hlívou ústřičnou a chilli*1

D: Zeleninová miska s krabím salátem, pečivo*1,7,2,4

Výběr: Smažená plněná kuřecí kapsa, bramborový salát s majonézou*1,7,3,9,10

 

 

 

Čtvrtek: Fazolová polévka*1,3,6,7,9

19.10.2017 A: Kuřecí katův šleh, dušená rýže, salát*1,6

B: Vepřová pečeně na bylinkách, vařené brambory, salát*1,6

C: Kuskus s brokolicí a sýrem, salát*1,7

D: Žampionový salát s vejci, pečivo*1,3,7

Výběr: Kuřecí prsíčka na medu s brusinkami, smažené hranolky, obloha*1,6

 

 

 

Pátek: Česneková s bramborem*1,3,7,6,9

20.10.2017 A: Hrachová kaše s cibulkou, klobás na rožni, chléb, okurek*1

B: Kynuté knedlíky plněné ovocem, sypané tvarohem, čaj s citronem*1,3,7

C: Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka*1,3,7,10

D: Ovocný salát s kuřecím masem a jogurtem, pečivo *1,3,7

Výběr: Svratecká masová směs, bramboráčky*1,3,7,10

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója,

7-Mléko, 8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

www.stravovanimarcanik.cz