JÍD                                                                   

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK 51. týden 2017

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Přejeme Všem strávníkům příjemné prožití vánočních svátků a

hodně štěstí v novém roce 2018.

 

Pondělí: Kmínová s vejcem *1,3,6,7,9,7

18.12.2017 A: Frankfurtská vepřová pečeně, vařené těstoviny*1,3

B: Krůtí játra se žampiony, kulatá rýže, salát*1

C: Brambory zapečené s brokolicí a houbami, salát *1,3,7

D: Fazolový salát Gaucho, pečivo*1

Výběr: Lázeňský kuřecí řízek, opékané brambory, salát*1,7

 

 

 

Úterý: Zeleninová polévka*1,3,6,7,9

19.12.2017 A: Smažený kuřecí stehenní řízek, bramborová kaše, salát*1,3,7

B: Kančí ragů na červeném víně s kořeněnou zeleninou, houskový knedlík*1,6,3

C: Zapečené těstoviny s tvarohem a meruňkami, sypané cukrem, čaj s citronem*1,3,7,4

D: Těstovinový salát s kuřecími kousky v jogurtu*1,7,3

Výběr: Smažené trio sýrů, šťouchané brambory s cibulkou, tatarská omáčka *1,3,10,7

 

 

 

Středa: Hovězí vývar s těstovinou*1,3,6,7,9

20.12.2017 A: Svíčková na smetaně, houskový knedlík *1,3,7,9,10

B: Pražské rybí filé zapečené se sýrem a šunkou, bramborová kaše, salát*1,3,7,4

C: Gnocchi s houbami a smetanou, salát*1,7

D: Sýrový salát s vlašskými ořechy, pečivo*1,7,8

Výběr: Krkovice na grilu s anglickou a ementalem, americké brambory, kečup*1,7

 

 

 

Čtvrtek: Slepičí vývar s masem a nudlemi*1,3,6,7,9

21.12.2017 A: Vepřová pečeně, dušený špenát, bramborový knedlík *1,3,7

B: Kuřecí prsíčka na hlívě ústřičné, šunková rýže, salát*1,6

C: Cossoulet (bílé fazole, vepřové a kuřecí maso, klobása), chléb*1

D: Zeleninová miska s tuňákovou pomazánkou, pečivo *1,7,3,4

Výběr: Vepřová kotleta na barevném pepři, smažené hranolky, tatarská omáčka*1,10,3,7

 

 

 

Pátek: Zelná s klobásou*1,3,6,7,9

22.12.2017 A: Kuře Kung Pao, dušená rýže, salát*1,8

B: Jahodový táč, čaj s citronem*1,3,7

C: Vepřové kostky v kapustě, vařené brambory*1

D: Zeleninová miska s vepřovým řízečkem smaženým v sezamové strouhance, pečivo *1,3,11

Výběr: Vepřový plátek se šunkovým vejcem, vařené brambory s petrželkou, salát*1,3.6

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója,

7-Mléko, 8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

 

www.stravovanimarcanik.cz

 

 

 

 

JÍ                                                                             JÍDELNÍ LÍSTEK 50. týden 2017

František Marcaník, stravování Sehradice tel. 577 158 104

 

Pondělí: Kuřecí vývar s těstovinou *1,3,6,7,9,7

11.12.2017 A: Segedinský guláš Speciál, houskový knedlík*1,3

B: Špagety s kuřecím masem a bazalkou*1,3

C: Halušky s vejci, salát *1,3

D: Zeleninová miska a sýrové trio, pečivo*1,7

Výběr: Kuřecí prsíčka na rožni, baby karotka, vařené brambory*1

 

 

 

Úterý: Brokolicová s vejcem*1,3,6,7,9

12.12.2017 A: Kuřecí prsíčka v pařížském těstíčku, bramborová kaše, salát*1,3,7

B: Vepřová kotleta na kmíně, kulatá rýže, salát*1,6

C: Rýžový nákyp s meruňkami, čaj s citronem*1,3,7

D: Drůbeží salát z hájovny (jablka, celer, houby), pečivo*1,7,3,9,10

Výběr: Vepřový řízek naruby, šťouchané brambory s cibulkou, salát *1,3,10

 

 

 

Středa: Havířská fazolačka*1,3,6,7,9

13.12.2017 A: Přírodní vepřový plátek s drůbežími játry, dušená rýže, salát *1,6

B: Kuřecí roláda se slaninou a špenátem, bramborová kaše, salát*1,3

C: Uzené stehýnko se zadělávanou čočkou a kousky zeleniny, chléb*1

D: Zeleninová miska s vegetarián salátem, pečivo*1,7

Výběr: Krůtí měšec plněný husími játry, hrášková rýže, salát*1

 

 

 

Čtvrtek: Drůbková polévka*1,3,6,7,9

14.12.2017 A: Vepřová plec po Olšavsku, vařené brambory, salát *1,6

B: Kuřecí prsíčka na barevném pepři, zeleninová rýže, salát*1,6

C: Klobásová pizza s feferonkami*1,3,7

D: Zeleninová miska se sýrovými nugetkami, pečivo *1,7,3

Výběr: Rychtářský vepřový plátek, smažené hranolky, salát*1,10

 

 

 

Pátek: Frankfurtská s bramborem*1,3,6,7,9

15.12.2017 A: Zapečené flíčky s uzeným masem a vejci, okurek*1,3,7

B: Honzovy buchty s tvarohem, čaj s citronem*1,3,7

C: Vsetínská rychta, bramborák se špenátem a uzeným*1,3,7

D: Zeleninová miska se smaženými kuřecími rautovými řízečky, chléb*1,3

Výběr: Pečená marinovaná žebra, křen, hořčice, feferonka, chléb*1,6,10

 

 

 

 

 

Seznam alergenů: 1-Obiloviny obsahující lepek, 2-Korýši, 3-Vejce, 4-Ryby, 5-Arašídy, 6-Sója,

7-Mléko, 8-Skořápkové plody, (ořechy), 9-Celer, 10-Hořčice, 11- Sezam, 12- Oxid siřičitý a siřičitany(SO2), 13-Vlčí bob (lupina), 14-Měkkýši

Jídelní lístek sestavil: František Marcaník

Vedoucí kuchařka: Dagmar Tomková

www.stravovanimarcanik.cz